Sömnproblem och laddning inför sexdagarsvecka

11:31

Alltså, bland det bästa med dessa fredagsinlägg är när ni berättar vad ni gjort i veckan och ska göra i helgen, så fortsätt gärna med det! Så kul!

Jag har mest jobbat i veckan. Lider dock av kroniska insomningsproblem sedan jag var typ elva eller så. Har verkligen provat allt - kamomillte, Valerina, att inte titta på tv på kvällen, att gå en promenad innan... tja, ni fattar. Enda som egentligen hjälpt har varit när jag käkat Stilnoct, men de är ju vanebildande och jag åt bara dem när det var så illa att mitt liv liksom inte fungerade. I övrigt verkar det helt enkelt som att min kropp inte är gjord för att somna innan klockan ett - vilket är ett problem när jag måste sköta ett såhär fysiskt jobb. Får blodtrycksfall innan det ens hunnit bli lunch och sådär. Inatt var värre än vanligt och Katniss hjälpte ju inte till (när jag vaknade vid tio fattade jag varför hon farit runt som en tok halva natten... Känner mig hemsk, men det var hennes födelsedag igår och jag sa inte ens grattis????? Gud, känner mig som världens sämsta kattmamma. Lovar att make up for it idag)... Somnade runt fem imorse.

MEN, för att vara lite positiv! Det är okej, för idag är jag ledig! Jag ska åka och träna så fort jag postat det här, och sen tvätta och städa, läsa klart Harry Potter. Tänker liksom hänga och inte göra något speciellt hela kvällen för att ladda inför en jobbsvit på sex dagar.

Äsch, nu ska jag sätta mig i brumbrumbilen och åka till gymmet!

Hur har din vecka varit? Vad händer i helgen?

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Jag har också svårt att somna på kvällarna. Vissa perioder är det helt omöjligt att lyckas i vettig tid, så blir det ju inte lättare när man ligger där och VET att man måste upp om x antal timmar och vara pigg och glad.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch ja, jag är helt galet lättstressad när det gäller sånt. Lång kö på jobbet och ingen annan personal i sikte - jag kan hålla mig jävligt lugn även om jag gör saker snabbt. Kan inte sova och ska gå upp om 5 h - blir så stressad att jag kan sova ännu mindre...

      Radera

Instagram

Populära inlägg