Det eviga packdilemmat:

21:30

Hur många böcker?! 


Imorgonbitti tar jag mina väskor och åker till Göteborg och hänger där till på söndag kväll. Jag ska förstås gå på festival i dagarna tre - men hur många böcker behöver jag egentligen? Har hittills packat Good Omens, Små sexplosioner och Endgame: The Sky Key. Men visst KÄNNS det risky? Visst ÄR det inte bara jag som blir lite stressad och orolig över att böckerna ska ta slut?

Men vadfan, det får räcka. Göteborg har ju faktiskt både SF-bokhandeln och Pocket Shop om allt skulle skita sig ch böckerna skulle ta slut. 

Du kanske också gillar

5 kommentarer

 1. Känner igen det där! Och sen om de tar slut måste man ju välja en extra ifall det är så att man inte är sugen på att läsa en av dom man har kvar. Eller två.

  SvaraRadera
 2. I detta fall hade det varit bra med en läsplatta (så jag kommer använda min nya och så jag använde min gamla platta). När man är rädd för att böckerna ska ta slut samt när man inte kan packa för många pga tungt. Hahaha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har en läsplatta, jag är bara inte sugen på att läsa böckerna jag har i den :(

   Radera
 3. Haha ja du såg ju min bild på instagram när jag hade tre dagars ledigt och skulle till stugan så...Jag förstår din oro!

  SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg