Forget all I said

05:48

En tänker genom hela boken att "Ja, men den här var ju rätt mysig, men inte mer. Lär väl bli kanske en trea då". När de tre sista sidorna kommer: "OMFG THIS IS THE BEST THING I'VE EVER READ I FUCKING LOVE YOU THIS IS SO FREAKING FANTASTIC FIVE STARS". Och sen med lite distans kommer en fram till att boken var lagom bra, men att slutet tryckte på alla mina svaga punkter. Någon som känner igen sig?

Det här var fallet med Howl's Moving Castle. Alltså så många verkar ha älskat den, och jag tyckte väl att den var himla mysig, men inget himlastormande fantasitskt. Tills jag kom till slutet. Herregud alltså. Trots att jag räknade ut hur hela boken skulle sluta så fort namnet "Howl" nämndes blev jag så nedrigt himla överlycklig. Och vill bara: "Forget all I said about this book. Jag bryr mig inte om något annat än slutet. SLUTET!"

Och den BLIR ju fantastisk. Så är det ju. Men det kanske inte väger upp och gör hela himla berättelsen till en femma? Nja, alltså...

Visst måste det finnas NÅGON annan som känner igen sig?

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg