Göteborg, jag hatar dig

16:46

Sååååå, mina tre senaste Göteborgsbesök - vilka jävla ångestfester. Något med den här stan gör att jag vill lägga mig ner på marken och ge upp för att jag blir så dödligt stressad (och ja, jag är fortfarande KVAR HÄR och väntar på min tågjävel. Försöker sitta på samma fläck så mycket som möjligt). Alltså allt roligt som kan tänkas hända i Göteborg - kan vi flytta det någon annanstans? Tack! 


Bland annat därför har jag (jag ska inte ljuga - stor lättnad är inblandad) bestämt mig för att inte åka på Bokmässan i år. Jag har varit där två gånger. Det var fan exakt samma mässgolv båda gångerna. Har en gått en gång har en gått alla gånger (eh, kommer förmodligen känna annorlunda nästa år - men hey, Bokmässan verkar fungera bra som en vartannat år-grej för mig!). Det gör mig fasen INGENTING att skippa det i år. 

Så, nu har jag offentliggjort och tagit ett slutgiltigt beslut. Och fan vad jävla skönt det känns att slippa dividera i min hjärna om det här mer. 

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg