Göteborg, jag hatar dig

16:46

Sååååå, mina tre senaste Göteborgsbesök - vilka jävla ångestfester. Något med den här stan gör att jag vill lägga mig ner på marken och ge upp för att jag blir så dödligt stressad (och ja, jag är fortfarande KVAR HÄR och väntar på min tågjävel. Försöker sitta på samma fläck så mycket som möjligt). Alltså allt roligt som kan tänkas hända i Göteborg - kan vi flytta det någon annanstans? Tack! 


Bland annat därför har jag (jag ska inte ljuga - stor lättnad är inblandad) bestämt mig för att inte åka på Bokmässan i år. Jag har varit där två gånger. Det var fan exakt samma mässgolv båda gångerna. Har en gått en gång har en gått alla gånger (eh, kommer förmodligen känna annorlunda nästa år - men hey, Bokmässan verkar fungera bra som en vartannat år-grej för mig!). Det gör mig fasen INGENTING att skippa det i år. 

Så, nu har jag offentliggjort och tagit ett slutgiltigt beslut. Och fan vad jävla skönt det känns att slippa dividera i min hjärna om det här mer. 

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg