Mer October Faction

15:03

Efter en halvtimmes tjafsande med appar och Apple-ID (något blev knas i senaste uppdateringen av iOS i och med att de lanserade Apple Music. Så en hel massa googlande och växlande mellan appar tog det) lyckades jag ÄNTLIGEN köpa #7 av The October Faction för att läsa på telefonen. Och alltså - om jag inte var såld på teckningarna innan så är jag det nu. SERIÖST KOLLA! Dock vill jag ta tillbaka det jag sa om att det är bättre att läsa i korta kapitel. Alltså, det är så... Lite och enormt otillfredsställande. Kommer aldrig läsa serier på det här sättet. Blir inte ens sugen av att det slutar med cliffhanger utan bara irriterad och tänker att de kan väl ha sin jävla serie ifred då när jag inte ens hunnit förbi Stockholms Södra innan det är slut liksom (satt på MTR Express-tåg mot Göteborg och började läsa på Centralen). Föredrar helt klart att vänta på nästa samlingsvolym för att få sitta en längre stund på en gång.

Men ok, till bilderna i alla fall. Tror bilderna går att klicka upp, så gör det!


Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Alltså åhsåsnyggabilder! Och färgskalan. Eller o-färgskalan. Blir ju sån himla stämning!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, kanske lite missvisande att jag valde bilder där alla har samma färgskala. Ibland dyker det liksom upp en helt lila ska eller helt röd också :)

      Radera

Instagram

Populära inlägg