Eftertänksamhet & Fattig

10:52

Idag kommer inlägget lite sent, men det gör nog inte så mycket. Har tre A4-sidor med städning som vi försummat de senaste månaderna (plus den vanliga veckostädningen liksom) som idag ska tas igen - så det står på mitt schema. Men först är det ju dags att skriva om E och F i A-Ö-boktaggen.

E - Eftertänksamhet. En bok som fick dig att tänka.
Vare sig boken var en deckare eller bara fick dig att tänka mer på något speciellt i allmänhet. Den här boken gav din hjärna en work-out.


Två av de böcker som fått mig att fundera mest under de senaste månaderna är Äta djur och Vi är alla helt utom oss. Faktum är att vi planerade mat för kommande veckan precis innan jag satte mig för att skriva det här, och 6 av sju maträtter är helt veganska (den sjätte innehåller äggvita och är färdiga halvfabrikatsbiffar som vi redan har hemma i frysen. Så vi kommer med andra ord inte KÖPA några animalier idag, vilket ger mig ett lyckorus i kroppen. Min sambo sa vid frukosten imorse att han var så glad över att vi börjat köpa Carlshamns lättmargarin, eftersom det är så oväntat gott. Han har praktiserat starkt motstånd mot att käka helveganskt tidigare).


F - Fattig. En bok med en fattig huvudkaraktär.
Den här stackars huvudkaraktären har det inte lätt i livet. Kanske det blir bättre senare?


Tja, än en gång får jag chans att nämna Jag är ju så jävla easy going - eftersom det är ett utav problemen i Joannas liv. Sen har vi ju Day i Legend.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg