Grattis, du har vunnit

11:52

Tror jag måste ha slagit ett personligt rekord! Läste just ut årets hundrade bok, vilket betyder att jag redan, idag, den tionde SEPTEMBER completat min Goodreads challenge ("31 books ahead of schedule").


Dessutom: Läst ut Jennifer Nivens Som stjärnor i natten på tåget på vägen hem och den var helt sanslöst sorgligt. Alltså hatar när slut som en liksom förväntat sig sedan sida ett infaller och det ändå är som ett slag i magen och en ändå måste svälja svälja svälja för att inte storböla. Just nu känns det som att den här boken kan hamna på min hjärtlista, men jag ska avvakta litelite och låta den smälta lite.

I övrigt då? Jag var på pressfrukost på Rabén & Sjögren imorse och fick åtminstone med mig en bok jag gärna vill läsa. Men i vanlig ordning blev jag ju typ sugen på alla som jag inte var speciellt intresserad av innan... Det är det sämsta med att gå på grejer där författare berättar om sina böcker. Jag menar - det är svårt att inte bli tagen av det engagemang som författare känner för dem ämnen deras böcker handlar. Till exempel Annica Wennströms Bänkad. Jag är inte ett endast dugg intresserad av fotboll men hon kändes så engagerad i ämnet att jag faktiskt kunde uppbåda lite intresse.

Nåja, återgå till att plugga filosofi inför morgondagens tretimmarslektion. Heja!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Alltså den där reading challengen, jag fattar inte hur jag tänkte. Jag skrev upp 200 böcker! 200 böcker wtf?! Totalt hjärnsläpp. Visserligen läser jag fort men någon måtta är det ju på superkrafterna. Så jag förlorar den utmaningen big time det här året. :-)

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg