Ilska & Jul

05:57


Sorry, jag hade helt enkelt för mycket att göra förra veckan, så lördagsinlägget fick stryka på foten. Men nu är det i alla fall dags för att kolla in ilska och jul!

I - Ilska. En karaktär som gjorde dig frustrerad.

Ibland förstår man inte hur karaktärerna tänker. Just den här karaktären gjorde dig extra frustrerad.

Hm, fick fundera rätt länge på den här, men kanske Theodore i Som stjärnor i natten som helt uppenbart behöver hjälp, men vägrar ta emot den. I övrigt typ alla andra karaktärer som skulle kunna lösa sina problem väldigt enkelt om de bara BAD NÅGON OM HÄLP men inte gör det.

J - Jul. En bok som bör läsas när det snöar.

Marken där ute är täckt av snö och du vill inget hellre än att krypa upp i soffan där inne och läsa om boken.

Harry Potter såklart! Harry Potter är bästa julböckerna ever. Fast vet inte riktigt varför, eftersom det ju är jul väldigt liten del av böckerna... Men i och för sig tänker jag även på Harry Potter som bästa sommarlovsboken, bästa höstlovsboken, bästa sportlovsboken och bästa påsklovsboken och bästa terminboken också. Eller alltså fast alla Harry Potter-böcker dårå, så insert "böckerna" istället för "boken" här ovan. I övrigt: Dash & Lilys utmaningsbok!

PS. Jag kommer hänga på SF-bokhandeln från öppning till stängning både idag! Ni är ju några stycken som hejat på mig i bokhandeln, och det är typ bland det finaste jag vet. Blir helt glad i hela kroppen. Så kom in och säg hej! DS.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg