Min jävligt sämstiga dag

12:51

IBLAND måste en få chans att klaga lite jävligt högt på sin blogg, så det gör jag nu:

- Jag plockade med mig en bok som visade sig vara urtrist. 
- Någon gång innan klockan tio imorse sumpade jag mina hörlurar. 
- Gick till Media Markt för att köpa nya. De jag vill ha kostar 129kr på internet och 399kr i butik. 
- Bestämmer mig för att åka hem och beställa och hämta ut i butik istället. Ser att tåget går om två minuter = inte en chans att jag ska hinna. 
- ELFEL i Märsta, nästa tåg är försenat. 
- Min telefon håller på att dö. 
- Jag bestämmer mig för att skita i allt och ställa in livet och äta sushi. SUSHISTÄLLET FULLT. 

Well FUCK ME then. ARGHHHHH.

Fast plus för att min mamma svarade att jag kan komma dit nästa helg. Längtar efter henne och hundarna (det här att vara 22 år och längta efter sin mamma <3). 

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg