Ten Finished Series I Have YET to Finish

05:37

För första gången sen Victor flyttade hem fick jag ha ensamkväll igår!!!! Alltså, jag älskar Victor, men jag älskar också kvällar jag kan bara göra allt som jag vill. Saker jag gjorde: Åt kanelbulle bakad på ett RIKTIGT kafé (alltså ni vet sånna små kaféer som inte serverar en miljard sorters kaffedrinkar, men läsk i glasflaska och fortfarande bakar allting själv och inte har en endaste bake off-grej), badade Lush-bad och läste Fables och Scarlet. HUR BRA KVÄLL? Förlåt, det var inte alls det det här inlägget skulle handla om... Gå vidare.

Veckans Top Ten Tuesday-tema är avslutade serier som jag inte avslutat än. Och det blir inte i listform för att jag ska kunna svamla mer än vanligt, och för att jag är osäker på om jag kommer på speciellt många att svara. Några stycken kan jag ju rabbla upp. Som sagt har jag ju precis börja läsa Fables, och den sista och tjugoandra volymen kom ju för inte så länge sedan. Sandman har jag hunnit tre volymer in i och har därmed nio to go.

Ehm, kan ju prata om annat än comics också. Alltså Narnia. Känns för tillfället helt hopplöst och som att det kommer bli ett en-om-året-projekt. The Magician's Nephew och The Lion, the Witch and the Wardrobe har jag läst, men nu är jag inte ett dugg sugen på att läsa Narnia längre, trots att jag högt och tydligt deklarerade i juni att jag minsann inte behövde någon som drev på mig *skäms*. Och justja, när vi snackar klassiska sagoberättelser: Jag läste ju Howl's Moving Castle i somras, och i den serien finns det ju två till!

En annan serie som fortfarande står halvläst i bokhyllan är Syskonen Baudelaires olycksaliga liv. När jag började samla dessa var de jättesvåra att få tag på, och jakten var roligare än vad böckerna var. Så ja, fem, sen tog det stopp. En till sån mellanåldersserie är Molly Moon, som jag inte förrän typ förra sommaren fattade att det faktiskt finns FEM STYCKEN av (på svenska, sex på engelska).

Eh, och hallå - Mistborn?! Glömde helt. Men nu har jag åtminstone del två hemma.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg