Visst vill ni läsa Historiskan?

15:46


Hallå hallå kära bloggläsare. Det är såhär - idag tänker jag be er om något. Det finns en tidning som jag hemskt gärna vill läsa. Den heter Historiskan. Problemet med den här tidningen är att den inte finns ännu - vilket är väldigt sorgligt (eller kanske mest sorgligt att den ens behövs...). Syftet med tidningen är att plocka fram kvinnorna i historien - eftersom de FINNS, jag lovar. De bara får inte plats i historieböckerna.

Nu görs det ett försök att crowdfunda den här tidningen. 50 000 kronor till behövs innan slutdatum är satt - vilket är bara sex dagar bort. Och visst vill ni väl läsa den här superbraiga tidningen? Då tycker jag att ni ska gå in bidra! För 180 kronor får en en tygkasse och en tidning. Jag själv bidrar med 400 kronor, eftersom jag är övertygad om att det kommer bli en asbra tidning och definitivt vill ha en helårsprenumeration. Och om de aldrig kommer upp i summan behöver en inte betala någonting, så ingen behöver vara rädd för att förlora sina pengar. Bra va?

Det är nu ni ska gå in här och bidra med en slant. Så åtminstone JAG får läsa tidningen. Okej? Imorgon får ni ju dessutom lön! Timing!

Bra, men då säger vi så!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg