6 x Oktober pt. 2

06:26

Så har det blivit dags för att ta oss an den här bloggens tre första oktobrar! Stor risk för att jag behöver plocka fram skämskudden när vi rör oss såhär långt tillbaka i bloggarkivet, men vad sjutton. Gissar på att jag har en så pass gammal läsarskara att alla vet ungefär hur det är att vara sexton år. Alternativt hur det är att börja bokblogga när en aldrig läst en bokblogg innan.


2011

Jag fick en Liebster Award och nominerade vidare. Klickade på länkarna nu och såg att av de fyra jag nominerade för fyra år sedan är det... ingen som längre bloggar på samma adress. Det var typ allt intressant som hände i oktober det här året.

2010

Det var faktiskt under en väldigt kort period en till person som bloggade på den här bloggen! Hon heter Frida, är en otroligt klok person som jag lärde känna på ett internetforum som efter tio år stängdes ner nu i dagarna. Hon är den mest religionskritiska vetenskapsanhängare jag vet - vilket ofc är typiskt bra. Hon gav mig till exempel rubriken "Miljön betalar din falukorv" till en debattartikel jag skrev i högstadiet, och i oktober 2010 skrev hon om två böcker. Den döende detektiven och Brev till en kristen nation. Själv skrev jag om Darling Jim som var den första gratisbok jag fick tack vare bloggen! En mycket trevligt person på Pocketbokklubben mailade mig efter att jag skrivit att jag inte fått den trots att jag beställt den. Typiskt fint!

2009

Alltså - det är knappt så jag vill länka något från det här året?! Jag var sexton år och recensionerna var så otroligt dåliga. Alltså. Alltså. Alltså. Skrattar åt den här slutsatsen så jag får andnöd (från "recension" av Heroin Diaries):

Rekommenderar verkligen folk att läsa boken, dels för att se hur oglamoröst ett rockstjärneliv kan vara, dels för att se att det inte är kul att vara knarkare. Tyvärr så är det många som tycker att det är coolt att knarka. Jag är inte en utav dom, vilket jag är ganska nöjd med...

Alltså bara... ORKAR INTE????? Thank God för att bli vuxen och utvecklas och få perspektiv.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg