Detta är ett tacktal (och en ursäkt)

09:52

Jag skriver hemtenta den här veckan plus tampas med en extra envis ångest, så idag kommer det inte upp något vettigt inlägg. Har återigen velat säga upp alla mina kontakter (eftersom jag alltid applicerar min ångest på mina relationer), men nöjt mig med att avfölja på instagram och ge upp quizkamper och äta glass till middag och sånt som ändå inte är slutgiltigt. Jag kallar det damage control. Snart kan jag nog vara en människa igen.

The good news: Det är fan fint att krisa ihop med folk. Till exempel mina klasskompisar. Alltså, jag är överlag INTE bra i grupper. Avskyr grupper. Men denna <3 Och! Jag har läst ut Library of Souls och ska på spelning ikväll.

Och tacken dårå: Tack till glass och mina klasskompisar och Wet Hot American Summer som gjorde onsdagskvällen mer tramsig och mindre ångestig.

Trevlig helg på er, så ses vi på måndag! :*

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg