Detta är ett tacktal (och en ursäkt)

09:52

Jag skriver hemtenta den här veckan plus tampas med en extra envis ångest, så idag kommer det inte upp något vettigt inlägg. Har återigen velat säga upp alla mina kontakter (eftersom jag alltid applicerar min ångest på mina relationer), men nöjt mig med att avfölja på instagram och ge upp quizkamper och äta glass till middag och sånt som ändå inte är slutgiltigt. Jag kallar det damage control. Snart kan jag nog vara en människa igen.

The good news: Det är fan fint att krisa ihop med folk. Till exempel mina klasskompisar. Alltså, jag är överlag INTE bra i grupper. Avskyr grupper. Men denna <3 Och! Jag har läst ut Library of Souls och ska på spelning ikväll.

Och tacken dårå: Tack till glass och mina klasskompisar och Wet Hot American Summer som gjorde onsdagskvällen mer tramsig och mindre ångestig.

Trevlig helg på er, så ses vi på måndag! :*

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg