I's the most wonderful time of the year

09:16

Lånad härifrån
SKRÄCKTID såklart! När de brandgula träden lyser mot den knallblå (eller för den delen regntunga, fungerar lika bra) himlen, när luften blir krispig och det är helt okej att ha halsduk. Då är det dags att öppna dörren för skräcksuget.

Hösten är helt klart min bästa tid på året. Det är fint ute, höstkläderna är mer nice och jag har mindre ångest. En kan också sitta hemma i soffan med lurviga strumpor och tjocka mjukisbyxor (Batmanbyxorna är för kalla, lägger undan dem till i vår igen!) och en varm filt medan en pluggar. Typiskt mysigt. Jag är återigen uppe i tre koppar kaffe om dagen, vilket också är ganska mysigt på något sätt. ALLTSÅ HÖSTEN - JAG ÄLSKAR DIG! Må du räcka länge.

Men skräcksuget var det ju vi skulle prata om! Såhär tillfredställer jag det för tillfället:
- Jag läser Library of Souls, även om den inte har lika fantastiskt suggestiva foton som tidigare böcker (är en tredjedel in i boken lite besviken...). Alltså det ÄR ju inte skräck, men tillräckligt weird för att fungera ändå. 
- Jag lyssnar på Creepypodden och The NoSleep Podcast både hemma och på pendeltåget. Tror jag ska dra ett avsnitt NoSleep till frukosten faktiskt. 
- Jag har Ring och Say Her Name väntandes i hyllan och kan knappt vänta på att få läsa.
- Jag letar japansk skräckmanga. Det var ju vid den här tiden ungefär förra året jag läste Uzumaki. Funderar på Ajin, men har inga monetas så måste ändå vänta till lön. 
- Jag googlar creepy bilder. Kolla in mitt Pinterest-board Creeps me out om ni är into sånt. Skapat under en period när jag hade otroligt många sömnlösa nätter. Nu kan jag knappt gå in där utan att FÅ sömnlösa nätter. 
- Jag önskar att jag vågade läsa creepypasta, men det är nog lite att ta i för min del. Ska suga på den lite till och vänta tills Victor kommer hem. 

Vad gör ni åt skräcksuget?

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg