I's the most wonderful time of the year

09:16

Lånad härifrån
SKRÄCKTID såklart! När de brandgula träden lyser mot den knallblå (eller för den delen regntunga, fungerar lika bra) himlen, när luften blir krispig och det är helt okej att ha halsduk. Då är det dags att öppna dörren för skräcksuget.

Hösten är helt klart min bästa tid på året. Det är fint ute, höstkläderna är mer nice och jag har mindre ångest. En kan också sitta hemma i soffan med lurviga strumpor och tjocka mjukisbyxor (Batmanbyxorna är för kalla, lägger undan dem till i vår igen!) och en varm filt medan en pluggar. Typiskt mysigt. Jag är återigen uppe i tre koppar kaffe om dagen, vilket också är ganska mysigt på något sätt. ALLTSÅ HÖSTEN - JAG ÄLSKAR DIG! Må du räcka länge.

Men skräcksuget var det ju vi skulle prata om! Såhär tillfredställer jag det för tillfället:
- Jag läser Library of Souls, även om den inte har lika fantastiskt suggestiva foton som tidigare böcker (är en tredjedel in i boken lite besviken...). Alltså det ÄR ju inte skräck, men tillräckligt weird för att fungera ändå. 
- Jag lyssnar på Creepypodden och The NoSleep Podcast både hemma och på pendeltåget. Tror jag ska dra ett avsnitt NoSleep till frukosten faktiskt. 
- Jag har Ring och Say Her Name väntandes i hyllan och kan knappt vänta på att få läsa.
- Jag letar japansk skräckmanga. Det var ju vid den här tiden ungefär förra året jag läste Uzumaki. Funderar på Ajin, men har inga monetas så måste ändå vänta till lön. 
- Jag googlar creepy bilder. Kolla in mitt Pinterest-board Creeps me out om ni är into sånt. Skapat under en period när jag hade otroligt många sömnlösa nätter. Nu kan jag knappt gå in där utan att FÅ sömnlösa nätter. 
- Jag önskar att jag vågade läsa creepypasta, men det är nog lite att ta i för min del. Ska suga på den lite till och vänta tills Victor kommer hem. 

Vad gör ni åt skräcksuget?

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg