Klocka & List

10:16


Dags för K och L i A-Ö-boktaggen!

K - Klocka. En bok om tidsresor. 

Det kan vara framåt eller bakåt i tiden. Vad föredrar du?

Kan faktiskt inte komma på så hemskt många böcker jag läsa om tidsresor alls... En av dem är ju dock Miss Peregrine's Home For Peculiar Children som helt enkelt är bäst. Jag tror över lag att jag föredrar tidsresor bakåt framför tidsresor framåt. Och ah, för att det ska se snyggare ut i omslagsbilden ovan så måste jag väl säga en tredje bok. Så får väl bli Harry Potter and the Prisoner of Azkaban i så fall!

L - List. En ovanligt smart bokkaraktär. 

Den här karaktären bara måste vara släkt med Einstein. Hur annars kan hen vara så smart?

Alltså fan, sånt här tänker jag inte på när jag läser... Men Leonora i Leonora och glasplaneten kanske? Jag menar klipskare unge får en väl leta efter?

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg