Mer stafett

18:28

Okej, eftersom jag ändå inte bloggat om något vettigt idag (är fortfarande sjuk) så meddelar jag väl detta: Mitt inlägg i bloggstafetten om Jag och Earl och tjejen som dör har inte ens kommit upp än (ni får vänta till på lördag), men på måndag inleder jag en annan stafett. Nämligen om Siri Pettersens Röta. Ni kanske minns att jag inte gillade Odinsbarn, men jag kan ju ge en heads up på att ingen behöver vara orolig över recensionen av Röta i alla fall!

Dock, i en stafett så ingår det ju liksom att en är flera stycken, annars blir det inte himla mycket till stafett. Såhär ser hela listan ut:

Måndag 2 november - Sagan om Sagorna, http://www.saganomsagorna.se
Tisdag 3 november - Västmanländskans bokblogg, http://vastmanbok.blogspot.se
Onsdag 4 november - Boktokig, http://boktokig.blogspot.com
Torsdag 5 november - Hellre barfota än boklös, http://hellrebarfotaanboklos.blogspot.se
Fredag 6 november - Fantastiska berättelser, http://fantastiskaberatterlser.blogspot.se/
Lördag 7 november - Old Adult Reads Young Adult, http://www.oarya.se
Söndag 8 november - Emm Läser, https://www.youtube.com/channel/UCnfwbaRwOoI-K-4bE18HIoA/feed?activity_view=3


För övrigt: Idag började jag min dag med att intervjua Leigh Bardugo (ja, det är därför jag har hetsläst The Grisha halva veckan). Det var ganska awesome. Väldigt annorlunda jämfört med både Marie Lu och Ransom Riggs, som båda två är mer försiktiga och tillbakadragna. Har lyckats transkribera 27 av 36 minuter, så förhoppningsvis dyker intervjun upp på onsdag! Peppigt va? 

För övrigt 2: Ni ska laga denna soppa. Den står på min spis nu och väntar på att min kära sambo ska komma hem. Jag hade dock i lite mer citron och cayennepeppar och getost (200 g istället för 150 g, eftersom det var den minsta förpackningen som fanns i affären som inte var för liten). Men sjukt nice höstsoppa. Älskar sötpotatis och kryddigt och soppa på hösten. Gärna i kombination, men inte nödvändigtvis. 

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Vad kul med intervjun, ser fram emot att få ta del av den! :) Var på signeringen ikväll och träffade henne, roligt! /Sebastian

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg