Miss Pedigree's Home For Peculiar Kittens

10:12

Jobbade igår och sålde MINST sex stycken Ransom Riggs-böcker. Gillar det som fan! Bildgooglade lite till ett inlägg imorgon och hittade den här bilden! Alltså, jag menar - HUR BRA?! Förenar två av de bästa sakerna i livet. Önskar innerligt att den hör boken fanns på riktigt och inte bara omslaget. Vill så läsa!

Hittad här.

Du kanske också gillar

5 kommentarer

 1. Önskar så att jag kunde köpa den jag med. Men har köpstopp!! Och kan inte gå ut heller när jag är sjuk. Bläää

  SvaraRadera
  Svar
  1. Aw :(

   Insåg dock att jag kanske var lite otydlig - boken existerar inte. Bara omslaget. Men vill att den ska finnas :(

   Krya på dig!

   Radera
 2. Nä det förstod jag. Jag pratade om Library of souls.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom på det sen! Har varit dummare än vanligt idag...

   Radera

Instagram

Populära inlägg