September

11:41

Alltså fattar ni att det är TRE MÅNADER kvar på det här året? Och att årets bokmässa redan är över? Och att... Okej, jag tror ni fattat att jag tycker tiden går snabbt nu.

Jag måste fråga om en sak jag funderade över i tisdags: Ju närmare slutet av månaden jag kommer, desto tunnare böcker väljer jag för att det ska se bra ut i månadsstatistiken. I tisdags efter att jag hade sträckläst Leonard Peacock tänkte jag först ta Ring av Koji Suzuki, men tänkte att det finns inte EN CHANS att jag ska hinna läsa ut 370 sidor innan morgondagen är slut, så jag tar Shiverton Hall istället. Någon mer som gör så?


Nåja, till sammanfattningen! Jag läste:

107. Forgive Me, Leonard Peacock, Matthew Quick *
106. Djupa Ro, Lisa Bjärbo
105. Nimona, Noelle Stevenson *
104. Saga vol 5, Brian K. Vaughn & Fiona Staples
103. The Rose Society (The Young Elites #2), Marie Lu
102. Slasher Girls & Monster Boys, April Genevieve Tucholke (edt) *
101. Bara vara Jojo, Niki Nordenskjöld *
100. Att vara jag, Anna Höglund
99. Som stjärnor i natten, Jennifer Niven *
98. Scarlet (The Lunar Chronicles #2), Marissa Meyer
97. Fables: Legends in exile (Fables #1), Bill WIllingham *
96. Var är Audrey?, Sophie Kinsella *
95. Harry Potter and the Prisoner of Azkaban, J.K. Rowling (omläsning)

Totalt: 12.
Gillade mest: Om vi i vanlig ordning bortser från Harry Potter: Slasher Girls & Monster Boys, Nimona och Som stjärnor i natten.
Gillade minst: Var är Audrey?...
Största överraskning: Nimona!!!! Alltså så himla rolig, vilket jag inte hade väntat mig. <3
Största besvikelse: Hm, kanske Var är Audrey? eller Att vara jag. Att vara jag var ju bra, men den är inte direkt Om detta talar man endast med kaniner.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Tiden går jättefort plötsligt! Vilket är bra för mig då min sambo befinner sig i armén och kommer hem i december :) Snart är det ju bokrea igen! Nästan..ganska snart ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, det är allra bäst när tiden går fort när ens bästa person är borta! Jag bodde ju själv från typ mars till mitten på augusti (och mars till slutet av september förra året </3), så vet hur det känns!

      Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg