Varför får jag alltid lässvackor på hösten?!

09:21

ALLTSÅ!!!!! Är mitt i Library of Souls och kommer INGENSTANS. Innan igår läste jag inte ett enda ord på två dagar. Känns mest som att jag har så svårt att engagera mig. Boken är ju egentligen inte dålig liksom. Igår när jag hade ensamkväll planerade jag att hetsläsa hela kvällen. Slutade med att jag tittade på ÅTTA avsnitt av The 100 istället. Vad är det med mig? Vill ge mig en smäll på käften och säga åt mig att rycka upp mig.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Oj vad jag känner igen mig!! det är likadant varje höst, läsningen blir inte av, man ser filmer serier och gör ungefär allting annat än att läsa :P Men stressa inte upp dig, ser the 100 istället(för den serien är verkligen så bra!!) Så kommer lässuget snart vara upptrissat ordentligt så då kommer du plöja massor med böcker :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag försöker. Tror faktiskt att jag ska ta och göra en kopp te och fortsätta läsa lite The 100-textremsor istället för Library of Souls nu. Lika bra, så kanske jag blir sugen senare. Känns ju taskigt mot boken att den inte får bli läst när jag verkligen vill läsa den också. (alltså måste sluta tänka att saker har känslor...)

      Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg