Mörk & Nostalgi

09:26


Hörni det går äntligen åt rätt håll! Jag är fortfarande inte feberfri och tillbringade hela dagen igår med att titta på Bones (alltså sorry Sweets är ju ändå Sweets, men wth AUBREY, crushar så mycket på Aubrey <3). MEN! Orkade ställa mig och göra rödbetsbiffar till middag (alla som någon gång gjort vegbiffar vet vilket stort projekt det är) och sjunga högt till sextiotalspop, vilket känns som ett jävligt jävligt stort framsteg (har de senaste dagarna inte orkat laga mat alls, alternativt typ femminuters-tomatsoppa)!

Men i alla fall, nu var det ju ett tag sedan som jag postade ett inlägg i A-Ö-boktaggen, men nu är det väl dags igen. Den här gången avhandlar vi M och N.

M - Mörk. En bok med mörka toner.

Det är inte Fifty Shades of Grey vi snackar om här. Nej, den här boken hade inte kunnat bli mörkare ens om du läste den på natten. Skräck, sorg, ilska. Den här boken levererar.

Hm. Jag säger kanske Jurtjyrkogården? Innehåller allt av det där. Och Carrie för den delen! Det här att jag inte kommer på något annat än Stephen King?! 

N - Nostalgi. En bok du läste som barn.

Den här barndomsboken får dig att le och önska att du var liten igen.

Harry Potter?! Nejmen okej, jag tänker på Disney-böcker! Rätt stora, rätt tjocka bilderböcker hade vi med bilder och berättelser från olika Disney-filmer. Minns att vi hade Pocahontas, Lejonkungen (som för övrigt var min favoritfilm som liten, hade en Simba-affish, två(?) Simba-tröjor osv) och någon mer. Tror Lejonkungen-boken såg ut såhär kanske, men är inte säker.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg