Pita?

13:22

Medan jag jobbar kan ni ju titta på den här. Igen och igen och igen och igen.(För övrigt: Consider the fact that NRK made this. Får ta ett seriöst snack med sambon på SVT. Ni kan ju också kolla in Batman goes camping och alla Batman in famous movies. PistolShrimp heter denna genius kanal som är typ det roligaste jag hittat på Youtube på hur lång tid som helst)

Du kanske också gillar

3 kommentarer

 1. Jag är antagligen så jävla omogen, men jag tycker att Pita-videon är fruktansvärt rolig att jag sett den flera gånger nu.

  SvaraRadera
  Svar
  1. I så fall är jag lika omogen för jag fnissar högt bara jag tänker på den. Mvh gjorde just det i kön på espresso house bara för att jag blev påmind av din kommentar.

   Radera
  2. Du borde för övrigt rimligtvis gilla deras andra videor också då! Så. Jävla. Tramsigt.

   Radera

Instagram

Populära inlägg