SF, en rävskjorta och en förvarning

07:48

Jag har än så länge inget vettigt att posta idag, så don't count on it. Kanske eventuellt superkanske kommer det komma upp en videoblogg lite senare, men vi får se hur det blir med den. Om jag inte är överhopad av plugg och dör av stress förstås.


Jag har jättejättesvårt att hitta lugn alls för tillfället, så kan inte koncentrera mig på att läsa. Slutar ändå med att jag spelar candy crush över den öppna boken liksom (alternativt stirrar ut genom bussfönstret <- true story)... Men är tillbaka på att lyssna på P3-dokumentärer (Jack Werners till exempel! Tips!), så det gör jag en del. Har ett mindre musik-breakdown dessutom, så hittar ingen ro i någon musik alls?! Blir stressad av allt som är argare än Smiths och She & Him.

Den här veckan har jag i alla fall ÄNTLIGEN sett The Martian och gillat mycket (står dock fortfarande fast vid att jag med 99% sannolikhet inte skulle gilla den som bok). Inte riiiiiiktigt lika ångest-stressande som Interstellar, men nästan. Har också köpt: Ett skjorta med rävar, en ny (SVART!!!!) vinterjacka som är jättevarm, Illmuninae, Bitch Planet vol 1 och The Wicked and the Divine vol 1. Så pepp på att läsa. När jag får ro till det. (tror för övrigt SF är min absoluta favoritgenre atm, speciellt film)

Vill även förvarna för att det finns risk för att nästa vecka blir som förra veckan - det vill säga: innehållslös. Jag jobbar hela helgen och har jobb, skola, skola, jobb, pluggdag i veckan (men en ledig helg, halleluja)

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. En skjorta med rävar låter intressant :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det stod mitt namn på! Liksom marinblå (aka min bästa färg näst efter vinrött) och rävar! http://m.hm.com/se/product/02396?article=02396-I

      Radera

Instagram

Populära inlägg