Slut på recensionsveckan!

15:12

Sådär, nu har vi tagit oss igenom hela sju dagar av recensioner - och herregud, jag har fortfarande böcker att ta av när det gäller recenserandet... Hade förmodligen kunnat ha ytterligare en recensionsvecka, skojar inte.

Jag tänkte köra en snabbsammanfattning så ni hänger med!

I måndags var det Omänniskor som stod på schemat.

En hyllning till Nimona blev det i tisdags.

Ibland blir skogen vred gillade jag inte riktigt lika mycket, men den skrev jag om i onsdags.

Torsdagsrecensionen blev I ljusets makt - klyschigt, men spännande miljö.

I fredags blev det mer Noelle Stevenson-hyllning i och med recensionen av första volymen Lumberjanes.

Igår medan jag intensivstädade här hemma läst ni förhoppningsvis min recension av Scarlet och idag medan jag firar min lillasysters födelsedag har ni kanske läst recensionen av Ada Goth och mysteriet på Gasta-Gorma herrgård.

Som sagt har jag fortfarande en hel del att ta av. Recensioner ni kan förvänta er under de närmaste veckorna: Wytches, Gasten, Through the Woods och Stormens öga! Sådär, nu har ni anledning att komma tillbaka också :)

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg