I've been matched!

08:18

Kommer ni ihåg att jag skrev om International Geek Girl Pen Pals Club för ett tag sedan? Jag har blivit ihop-parad! Hon heter Maha, är 24, bor i Texas, älskar djur och mat, nördar Sailor Moon, superhjältar och Harry Potter och lyssnar på Fall Out Boy, Panic! at the Disco och Foo Fighters. Hon pluggar creative writing och är också intresserad av att doktorera. Matchningen känns hittills perfekt, är så galet pepp på det här!

Du kanske också gillar

4 kommentarer

 1. Det är ju i princip din tvilling??

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur?! Fast jag gillar fortfarande inte FOB. Och hon har fler tatueringar än jag.

   Radera
  2. Det är ju faktiskt två punkter som du kan jobba på :)

   Radera
  3. Eller så kan jag låta bli på FOB-punkten... Skulle till och med föredra hockeykörer.

   Radera

Instagram

Populära inlägg