Spotify: Make up your mind

21:08

Om ni har många Star Wars-älskande kompisar (alltså vem har inte?!) kanske ni har sett Spotify+Star Wars-grejen där en kan få en musik-buddy från Star Wars. Eftersom jag - eh - älskar musik och Star Wars var jag totally up for it och blev då matchad utifrån mitt Spotify-konto.


I onsdags rageade jag över att Spotify tror att jag lyssnar på dålig poppig mes-indie. Well, nu är jag helt plötsligt BFF (alltså musikmässigt) med Boba Fett. Och enligt spellistan de har gjort i ordning lyssnar han på punk, lite mer punk, och sen lite punk på det. Det är Stooges och Naked Raygun och Bad Religion och The Damned och... annan punk. Önskar att Spotify trodde att jag har såhär bra musiksmak jämt. För seriously, den här spellistan är ca 120 gånger bättre än min Play it Forward-lista?! Extra plus: den är fullkomligt king att köra bil till. Alternativt rymdskepp, fast det hade jag inget att tillgå för tillfället.

Alla spellistor går att kolla in också, här! Enligt mina tidigare erfarenheter med Spotify är jag förvånad över att jag inte blev ihopparad med Finn? Gillar också - inte helt oväntat - Han Solos lista.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg