Spotify: Make up your mind

21:08

Om ni har många Star Wars-älskande kompisar (alltså vem har inte?!) kanske ni har sett Spotify+Star Wars-grejen där en kan få en musik-buddy från Star Wars. Eftersom jag - eh - älskar musik och Star Wars var jag totally up for it och blev då matchad utifrån mitt Spotify-konto.


I onsdags rageade jag över att Spotify tror att jag lyssnar på dålig poppig mes-indie. Well, nu är jag helt plötsligt BFF (alltså musikmässigt) med Boba Fett. Och enligt spellistan de har gjort i ordning lyssnar han på punk, lite mer punk, och sen lite punk på det. Det är Stooges och Naked Raygun och Bad Religion och The Damned och... annan punk. Önskar att Spotify trodde att jag har såhär bra musiksmak jämt. För seriously, den här spellistan är ca 120 gånger bättre än min Play it Forward-lista?! Extra plus: den är fullkomligt king att köra bil till. Alternativt rymdskepp, fast det hade jag inget att tillgå för tillfället.

Alla spellistor går att kolla in också, här! Enligt mina tidigare erfarenheter med Spotify är jag förvånad över att jag inte blev ihopparad med Finn? Gillar också - inte helt oväntat - Han Solos lista.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg