Throwback Thursday: How to make it from the top to the bottom

07:30

Det här är något som inte ligger så långt bak i tiden, men jag sneglade igenom mina decembrar här på bloggen för inspiration och hittade ett inlägg med rubriken: Att jaga kicken. Jag kommer så himla väl ihåg när jag publicerade det inlägget. Jag hade precis läst klart Divergent och var sönderbränd i hjärnan för att jag tyckte att det var så bra (jag får den känslan av att nervändarna är liksom... överkänsliga när jag läst klart riktigt bra böcker).

Ett och ett halvt år senare börjar jag läsa tredje boken i serien - Allegiant. Jag tar mig inte igenom den. Det ska alltså dröja till december innan jag får serien avslutad och klar. Och till och med då reflekterar jag över det faktum att det enda som får mig att läsa klart boken är att jag tvingar mig själv till det (nej, självplågan är inget jag sysslar med i vanliga fall). När Allegiant är slut jublar jag, och sen sågar jag.

Jag tror att den här serien lätt är bland mina sorgligaste läsningar NÅGONSIN. Jag vet inte riktigt om jag skulle gilla den lika mycket nu, men hallå - vad som börjar som en jättebra serie och slutar i fiasko? Tyckte dessutom att första filmen var så urbota värdelös att jag inte ens tittat på resterande filmer. Alltså, den här serien är till och med så dålig att jag blir provocerad och så jävla arg att jag ens har svårt att formulera mig ordentligt (vet ni hur många gånger jag formulerade om den meningen <-). Så ursäkta om det här sista stycket är halvt obegripligt, men jag blev helt enkelt så jävla arg. Ok, slutar nu.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg