10 låtar jag spelar sönder

07:30

Alltså gudars vad segt det går för mig att blogga den här veckan. Känns som att jag verkligen har NOLL inspiration. Om det är något speciellt ni skulle vilja läsa om får ni säga till!

Men ok, idag: Jag är av den typen att jag lätt kan spela samma låt tio gånger på raken varenda dag i tjugo dagar och sen arkivera den i mitt Spotify för att bara lyssna på... normalt ofta. Här är tio låtar jag gärna spelar tio gånger på raken just nu:

1. Allie – Belle & Sebastian | Fick ett hårt slag i magen igår när jag satt på pendeln och det kändes som att jag ville ge upp allt i livet. Satte på denna och "the tricks in your head are a lie", tack för påminnelsen.
2. But It's Better If You Do – Panic! At The Disco | Eh, för att Panic! är bland det finaste som finns. A Fever You Can't Sweat Out är ett sånt där album jag kan hela utantill. Har lyssnat på det så många gånger att jag alltid blir lika förvirrad varje gång låten tar slut över att det inte är "I Write Sins Not Tragedies" som tar över.
3. You Never Give Me Your Money – The Beatles | Alltså det är så sinnessjukt fantastiskt att få ha Beatles på Spotify. ♥
4. I Always Knew – The Vaccines | För att den är så bra att sjunga med i?!
5. Dearest – Buddy Holly | Det sämsta med den här låten är att den är så kort. Fast då måste en lyssna många gånger! Men och alltså lyssna bara, hur kan låta bli att bli litelite kär?
6. Young Americans – David Bowie | När jag sorgelyssnade igenom Bowies alla plattor på hans dödsdag var det konstigt nog den här låten jag plockade med mig, och jag har lyssnat på den tre-fyra gånger om dagen sen dess. Well.
7. Dogs – Sun Kil Moon | Upptäckte alldeles nyss Sun Kil Moon genom en klasskompis. Eh, okänt dock varför jag fastnade för just den här låten med tanke på hur otroligt pryd jag är...
8. So It Goes – Nick Lowe | Alltså thank you Spotify for "Veckans tips". Jag säger bara det.
9. Raised By Wolves –Voxtrot | [insert text från låten ovan]
10. Nine In The Afternoon – Panic! At The Disco | Alltså allt de gjort efter Fever-plattan (som nämns ovan) är ju betydligt sämre, men den här och "Memories" är faktiskt bra.

Eh, och för övrigt så släppte ju då Panic! At The Disco en ny platta för ca 2 veckor sedan och den är helt enkelt bedrövlig. Klarade inte lyssna klart på en enda låt. Fy fan vad jävla usel. Det här är alltså bandet som gjort en av mina bästa skivor _någonsin_. Så går de och blir helt jäkla förkastligt dåliga. Att inte ha sett dem live medan de fortfarande var bra är en av mina största sorger i livet.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Så himla sorgligt med band man gillar som blir dåliga :(

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg