2015

13:01

Hejdå 2015, du har varit både ett väldigt bra och ett väldigt dåligt år. Precis som det ska vara. Känns som att mina ups varit högre och mina downs varit lägre än 2014, men det stör mig faktiskt inte så mycket. I slutändan verkar faktiskt livet ändå bara bli bättre och bättre ju äldre jag blir. Det är nog den finaste tanke jag tänkt på hur länge som helst. Förra året bävade jag och hade sådan ångest inför att fylla år. I år känns det okej.

Men ok, det har inte bara hänt saker i mitt huvud under 2015. Jag ska inte bli alltför långrandig, för jag vet själv hur många sådana här inlägg jag har klickat på "markera som läst" på i bloglovin'.

Så, årets...

Bästa bokliga/bloggiga saker:

1. I maj fick jag hålla ett tjugo minuter långt föredrag om varför fantasy bör användas i undervisningen i skolan. OCH jag fick BETALT. Det hela skedde genom en person som jag lärde känna genom bloggandet.
2. It's yooooooooou, oooooouoou, it's aaaaalways you, owoooow, I aaaaaalways kneeeeeew, ouou, it's yououuuuuuu. *sjunger* (referens)

Mest oväntade:
1. Att JAG började gillade Neil Gaiman. Tur att jag aldrig gav upp om mig och Neil.
2. Att jag helt plötsligt skulle gå och bli en sån där person som läser serier. Känns förjävla bra faktiskt.

Största läsbesvikelser:
1. Odinsbarn - Siri Pettersen
2. Odinsbarn
3. Odinsbarn
4. Odinsbarn

Nyförälskelser
1. Rick Riordan
2. Neil Gaiman
3. Harry Potter and the Chamber of Secrets (det här har alltid varit den bok jag gillat minst i serien)

Mest lästa blogginlägg:

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Neil Gaiman är inte helt jämn i mina ögon. Vissa saker är så bra att det är svårt att förstå medan andra saker är rent utav trista. :) Gott nytt år!

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg