2015

13:01

Hejdå 2015, du har varit både ett väldigt bra och ett väldigt dåligt år. Precis som det ska vara. Känns som att mina ups varit högre och mina downs varit lägre än 2014, men det stör mig faktiskt inte så mycket. I slutändan verkar faktiskt livet ändå bara bli bättre och bättre ju äldre jag blir. Det är nog den finaste tanke jag tänkt på hur länge som helst. Förra året bävade jag och hade sådan ångest inför att fylla år. I år känns det okej.

Men ok, det har inte bara hänt saker i mitt huvud under 2015. Jag ska inte bli alltför långrandig, för jag vet själv hur många sådana här inlägg jag har klickat på "markera som läst" på i bloglovin'.

Så, årets...

Bästa bokliga/bloggiga saker:

1. I maj fick jag hålla ett tjugo minuter långt föredrag om varför fantasy bör användas i undervisningen i skolan. OCH jag fick BETALT. Det hela skedde genom en person som jag lärde känna genom bloggandet.
2. It's yooooooooou, oooooouoou, it's aaaaalways you, owoooow, I aaaaaalways kneeeeeew, ouou, it's yououuuuuuu. *sjunger* (referens)

Mest oväntade:
1. Att JAG började gillade Neil Gaiman. Tur att jag aldrig gav upp om mig och Neil.
2. Att jag helt plötsligt skulle gå och bli en sån där person som läser serier. Känns förjävla bra faktiskt.

Största läsbesvikelser:
1. Odinsbarn - Siri Pettersen
2. Odinsbarn
3. Odinsbarn
4. Odinsbarn

Nyförälskelser
1. Rick Riordan
2. Neil Gaiman
3. Harry Potter and the Chamber of Secrets (det här har alltid varit den bok jag gillat minst i serien)

Mest lästa blogginlägg:

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Neil Gaiman är inte helt jämn i mina ögon. Vissa saker är så bra att det är svårt att förstå medan andra saker är rent utav trista. :) Gott nytt år!

    SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg