December

08:42

Ursäkta ursäkta, jag trodde vi var klara med 2015 (så trött på att läsa inlägg om 2015 nu...). MEN tydligen hade jag glömt att göra en sådan här månadsgrej och det stör min OCD för mycket att inte ha det. Så det måste helt enkelt bli.

Det här läste jag alltså i december dårå

130. Grekisk mytologi: gudar, hjältar och monster, Michael Gibson & Giovanni Caselli *
129. Illuminae, Amie Kaufman & Jay Kristoff *
128. Bitch Planet vol 1: Extraordinary Machine, Kelly Sue DeConnick, Valentine De Landro & Robert Wilson IV *
127. Jessica Jones: Alias vol 1, Michael Bendis & Michael Gaydos *
126. The Wicked + The Divine vol 1: The Faust Act, Kieron Gillen, Jamie McKelvie & Matt Wilson *
125. Suicide Squad vol 1: Kicked in the Teeth, Adam Glass & Ryan Benjamin *


Totalt: 6 st.
Gillade mest: Hm, svårt för jag har liksom läst flera som var rätt bra, men inga klockrena riktigt bra. Men jag gillade nog Illuminae och Suicide Squad mest.
Gillade minst: Bitch Planet. Jag tror inte jag kommer fortsätta läsa den här.
Största överraskning: Suicide Squad! Alltså, med tanke på omslaget hade jag liksom inga större förväntningar på den här. Anledningen till varför jag köpte den var för att min kollega sa att det var den enda DC-serie hon tyckte var bra just nu. Hade ärligt talat inte förväntat mig så mycket... djup.
Största besvikelse: Bitch Planet och The Wicked + The Divine. Med TW+TD var nog det största problemet att jag hade fått den för hypad innan.

Januari-planer

Ja, det här har jag ju då redan presenterat egentligen. Januari ska ägnas åt omläsningar. Först ska jag läsa klart Harry Potter and the Goblet of Fire, sen gå på His Dark Materials. Troligtvis slänger jag in några serier också. Har fortfarande(...) Fables vol 2 stående i bokhyllan, plus att jag köpte på mig Jessica Jones vol 2 och Suicide Squad vol 2 någon av dagarna efter jul. Dessutom är jag ju med i bästa comic-bokcirkeln, och vi ska läsa Descender till nästa gång, så den lär jag ju också behöva införskaffa!

I övrigt vill jag tacka för att ni blivit hela 100 följare på Bloglovin'! Puss!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg