Det här ska ni göra idag

13:11

GODMORGON! Jag sitter i soffan och äter frukost bestående av chips (peppar, skulle ha varit sourcream peppar, men de var enligt Victor slut i affären igår) och cola. Jag var som sig bör hemma klockan fyra... inatt, imorse? Och har följande planer för dagen: Chips. Cola. Netflix. Pizza. Originellt första-dagen-på-året-schema - right?

Om ni har slut på lättsamma saker att se på (det hade jag igår när jag tittade klart på Master of None) kommer här ett litet tips.


Jane the Virgin handlar om Jane som är... eh, just det, oskuld. Av ett misstag blir hon inseminerad under ett sjukhusbesök och dundundun - gravid. Alltså älskar den här serien pga följande: SO MUCH DRAMA!!!!! Alltså, det är som guilty pleasure fast också typ BRA på RIKTIGT?! Samtidigt som det verkligen är såpaintriger driver de hela tiden med typiska såpor. När en förväntar sig att något ska hända händer något helt annat.

Ursäkta att min hjärna är lite seg på att förklara, den har inte riktigt hunnit vakna efter sin årliga omstart än. Men om ni också har chips, cola, Netflix, pizza på schemat för dagen, tycker jag att ni ska kolla in den här serien pga AWESOME.

Ursäkta också all the typos, för mina fingrar verkar inte heller riktigt vilja starta idag.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

Instagram

Populära inlägg