Inför helgens binge-watch

09:00

Ehrmagad – lördagsblogg? Ahmen jag kanske har mina anledningar, ok. Och så gör jag er en tjänst ifall ni inte vet vad ni ska sträcktitta på i helgen (för vad är helger annars till för lixx???). Ni kan tacka mig senare. Men här kommer ett gäng serier som helt enkelt är perfekt lättsamma att se hela på raken. Alla finns på Netflix!


The Carrie Diaries

Bikt: Jag har aldrig sett Sex and the City. Men så har jag aldrig varit speciellt intresserad av just det heller. I Carrie Diaries får vi följa Carrie Bradshaw innan Sex and the City – hennes första trevande steg i New York, high school-förälskelser och hur en ska hantera att det helt plötsligt saknas en person i ens familj. Blandar svärta och humor på ett så himla perfekt sätt, och är bland de smartare high school-skildringar jag sett. Älskar't.


Make it or break it

Vi får följa några tonårstjejer som inte alls har tid att vara vanliga tonårstjejer eftersom de också är elitidrottare. Närmare bestämt håller de på med gymnastik. Genom sporten problematiseras även klassklyftor, och dessutom bara en sådan sak som en serie om kvinnliga elitidrottare?! Som dessutom är tonårsstjejer?! Tycker det är grymt.


Degrassi Next Class

Gud, det är nästan så jag inte vågar tipsar om den här pga SÅ DÅLIG. Alltså på samma sätt som typ pulvermos. Eller burkchampinjoner. Det vill säga: äckligt, fast gott och så jävla mycket guilty pleasure. Vi får följa några kanadensiska ungdomar och det är SO MUCH DRAMA. Eller typ ungefär som det är när en går på högstadiet. Ni vet en gör slut och blir ihop med någon annan, och snubben ens är kär i är inte kär i en själv utan i ens kompis och yada yada. Sååååå dåligt, men så himla befriande att titta på.

Det var det. Eller ok, New Girl också, men det måste ni väl ha sett vid det här laget? Bra. Älskar New Girl. Har precis sett klart säsong fyra och fler finns inte på Netflix så jag funderar på att börja om. Alltså skojar inte när jag säger att jag typ grät när jag sett klart säsong fyra och insåg att jag inte hade mer. Bästa serien.

Äsch, nu fick jag ett glas vin i handen (skriver det här fredag kväll), så det är väl bäst att ge upp så jag inte sjabblar till något eller svamlar en massa ;) Trevlig sträcktittning!

Du kanske också gillar

12 kommentarer

 1. Carrie Diaries är bra, var ett tag sedan jag kollade på den nu men ska absolut ta itu och kolla på den igen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså gillar den här serien typ orimligt mycket!

   Radera
 2. Helt ärligt kan jag säga att jag också grät när jag kollat på säsong fyra av New Girl eftersom det inte fanns fler avsnitt. Vilket ändå är rimligt, serien är ju fantastisk.

  SvaraRadera
 3. Carrie Diaries, Make it or break it har jag sett :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du borde verkligen se New Girl också tycker jag!

   Radera
 4. Jag blev förvånad över hur fast jag blev i Carrie Diaries, nu är jag grymt ledsen över att inte ha nå avsnitt kvar att se.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur, jag meeeed! Trodde inte alls att jag skulle gilla :)

   Radera
 5. Carrie Diaries la jag till på min lista för någon dag sedan. Ska bara komma ikapp med Homeland och så är det dags för den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har inte sett Homeland, men alltså Carrie Diaries, SÅ BRA.

   Radera
 6. Make it or break it är en av mina favoritserier, sååå bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men eller hur! Du skulle säkert gilla någon av de andra då också :)

   Radera

Instagram

Populära inlägg