Januari

15:40

Sista dagen på januari, och eftersom jag firar tre födelsedagar idag och inte kommer hinna läsa något mer kan vi ju lika gärna sammanfatta skiten. Och ja, ursäkta språket, men läsmässigt har denna månad varit värdelös. Har haft en mående-dipp i kombo med för mycket att göra, vilket gett resultatet: nästan inget läst. Den här ambitionen jag hade att läsa om en massa böcker... didn't happen. Men tänker att det istället får bli ett årsprojekt, med någon bok i månaden istället!

Det här läste jag i januari:

5. Nu äter vi, Jenny Damberg *
4. Jessica Jones: Alias vol 2, Brian Michael Bendis, David W. Mack & Michael Gaydos
3. The Fox and the Star, Coralie Bickford-Smith *
2. Små sexplosioner: En antologi, red: Clara Eliasson *
1. Harry Potter and the Goblet of Fire (Harry Potter #4), J. K. Rowling (omläsning)


Totalt: 5 st.
Gillade mest: Potzy, duh.
Gillade minst: Åh, jag vet inte, känner att känslorna inte riktigt varit med mig den här månaden. Den jag connectade minst med var Små sexplosioner.
Största överraskning: Ingen speciell tror jag.
Största besvikelse: Alltså ursäkta mitt icke-engagemang, men ingen?!

Februari-planer

Med tanke på hur jag fortfarande känner mig när jag läser tror jag att jag kommer fortsätta spela candy crush och lyssna på musik på mina resor, så at the moment har jag verkligen inga planer alls.
Och känner att det här inlägget blev så himla pliktskyldigt och så mycket "jag vet inte" och "ingen speciell", men det är ca så det känns med läsning just nu. Sämst.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Man måste få ha dippar med måendet och läsandet, jag har perioder när jag spelar dataspel/tvspel, nöter serier eller bara är träningsnördig med mina hundar. Min plan att läsa hyllvärmare går inte heller så bra, jag har av någon anledning börjat läsa mycket e-böcker, de olästa som inte ens märks av med andra ord. Men tur vi har 11 månader till på oss att försöka bearbeta de böcker vi vill få läsa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, men eller hur! Du har ju egentligen så himla rätt. Det är för mycket annat som händer i mitt liv just nu, så det finns liksom inte ork över till läsning. Men det måste ju också få vara! :)

      Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg