Januari

15:40

Sista dagen på januari, och eftersom jag firar tre födelsedagar idag och inte kommer hinna läsa något mer kan vi ju lika gärna sammanfatta skiten. Och ja, ursäkta språket, men läsmässigt har denna månad varit värdelös. Har haft en mående-dipp i kombo med för mycket att göra, vilket gett resultatet: nästan inget läst. Den här ambitionen jag hade att läsa om en massa böcker... didn't happen. Men tänker att det istället får bli ett årsprojekt, med någon bok i månaden istället!

Det här läste jag i januari:

5. Nu äter vi, Jenny Damberg *
4. Jessica Jones: Alias vol 2, Brian Michael Bendis, David W. Mack & Michael Gaydos
3. The Fox and the Star, Coralie Bickford-Smith *
2. Små sexplosioner: En antologi, red: Clara Eliasson *
1. Harry Potter and the Goblet of Fire (Harry Potter #4), J. K. Rowling (omläsning)


Totalt: 5 st.
Gillade mest: Potzy, duh.
Gillade minst: Åh, jag vet inte, känner att känslorna inte riktigt varit med mig den här månaden. Den jag connectade minst med var Små sexplosioner.
Största överraskning: Ingen speciell tror jag.
Största besvikelse: Alltså ursäkta mitt icke-engagemang, men ingen?!

Februari-planer

Med tanke på hur jag fortfarande känner mig när jag läser tror jag att jag kommer fortsätta spela candy crush och lyssna på musik på mina resor, så at the moment har jag verkligen inga planer alls.
Och känner att det här inlägget blev så himla pliktskyldigt och så mycket "jag vet inte" och "ingen speciell", men det är ca så det känns med läsning just nu. Sämst.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Man måste få ha dippar med måendet och läsandet, jag har perioder när jag spelar dataspel/tvspel, nöter serier eller bara är träningsnördig med mina hundar. Min plan att läsa hyllvärmare går inte heller så bra, jag har av någon anledning börjat läsa mycket e-böcker, de olästa som inte ens märks av med andra ord. Men tur vi har 11 månader till på oss att försöka bearbeta de böcker vi vill få läsa :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, men eller hur! Du har ju egentligen så himla rätt. Det är för mycket annat som händer i mitt liv just nu, så det finns liksom inte ork över till läsning. Men det måste ju också få vara! :)

      Radera

Instagram

Populära inlägg