Top Ten 2015 Releases I Meant To Get To But Didn't

07:30

Idaaaag ska jag och Victor på date och ÄNTLIGEN se Mockingjay pt 2! Peppen! Sist i universum känns det som... Och så ska vi käka mexikanskt. Omnom. Hoppas på obscena mängder koriander.

Nåja, vi har en Top Ten Tuesday att ta hand om idag. Alltså är SÅ TRÖTT på 2015, men jag får väl stå ut med det lite till. Veckans tema är böcker som släpptes under 2015 som jag hade tänkt läsa men inte gjorde. De flesta av dessa böcker släpptes under årets senare halva, för det var liksom då jag bloggade om vad jag skulle läsa...

1. Endgame: Spelet - James Frey
För att den var så tjock och jag fick den i en lässvacka.

2. En hemsk massa Rick Riordan
För att han släpper för många böcker på en gång.

3. Just nu har vi varandra - Sara Bergmark Elfgren & Maria Fröhlich
För att det inte blivit av.

4. Färjan - Mats Strandberg
För att jag inte fick ett recex av denna och för att jag inte vill betala 147 spänn för en e-bok.

5. Yuko - Jenny Milewski
För att jag blev avtänd av att Texas Whiffer – som också var en del av Styxx' comeback – var så dålig.

6. Dimensioner - Sofie Berthet
För att jag inte orkade be om ett recex och för att den... (förlååååt) var ganska ful.

7. Gudar & Monster - Laini Taylor
För att jag fortfarande inte läst del två.

8. Half Bad: Det mörka ödet - Sally Green
För att jag tänkte på vad jag egentligen tyckte om bok ett och insåg att jag ju inte gillade den speciellt mycket.

9. The Rest of Us Just Live Here - Patrick Ness
För att det inte blivit av.

10. Uprooted - Naomi Novik
För att det inte blivit av.

Du kanske också gillar

7 kommentarer

 1. Gudar & monster har jag läst.

  SvaraRadera
 2. Håller på med Blod & Sjtänstoft just nu och än så länge tycker jag den är väldigt bra :))) mindes dock inte så mycket från ettan så länge mig rätt så lost ... fick också andra Half Bad under 2015 men läste den inte för föll inte direkt pladask för ettan (som jag inte ÄNNU heller har skrivit en recension på ..!)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså grejen är ju att jag tyckte att första boken var rätt bra, så jag begriper inte varför jag drar mig så för att läsa den???? *slår mig själv på käften och säger åt mig att skärpa mig*

   Radera
 3. Jag håller fortfarande på och velar om jag ska läsa Färjan...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tänker att det borde vara relativt riskfritt för mig. Kan räkna antalet gånger jag åkt den typen av färja på ena handens fingrar och har inga planer på att göra det inom en snar framtid, haha. Däremot råkade jag läsa en spoiler (om var helt ovarnad MORR) och då blev jag helt avtänd trots att jag i vanliga fall inte är spoilerkänslig.

   Radera
 4. Endgame är sjukt spännande! Den känns inte alls så lång som den egentligen är :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den första var ju spännande, så borde rimligtvis ta mig i kragen och läsa även denna...

   Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg