Top Ten Books I've Recently Added To My TBR

09:59

Jag är sen idag igen eftersom jag uträttade en miljard saker igår och sen fick jag ett tentaresultat som inte var uppmuntrande (trots att jag blev godkänd. Mer än godkänd. Hjärnan, jag hatar dig) och pysslade och tittade på New Girl resten av dagen. Heja.

Nåja, vi har en Top Ten Tuesday att klara av. Den här veckans tema är böckerna som nyliga lagts till i min TBR-lista/hylla. Min TBR-hylla som en gång var... ett hyllplan som sedan blev tre hyllplan har nu svämmat över och det dräller en liten hög bredvid där också. Det här är mitt senaste inköpta/fådda/tillagda i listan:

1. The Marvels - Brian Selznick

Den här är new in dårå, ni har ju sett den på video redan!

2. Jessica Jones vol 2

Orkar inte ens läsa serier atm, så det är därför denna fortfarande står oläst :))))) Men köpte den någon av dagarna innan jul.

3. The Fox and the Star - Coralie Bickford Smith

Kombinera kommentaren till The Marvels och kommentaren till Jessica Jones så får ni en kommentar till denna också.

4. Suicide Squad vol 2: Basilisk Rising

[copy paste från Jessica Jones]

5. Katedralen vid havet - Ildefonso Falcones

Den här fick jag av Victors mamma i julklapp för att hon tyckte att jag skulle läsa den nu när jag varit i Barcelona och besökt just Santa Maria del Mar (vars uppbyggande boken alltså handlar om). Jag är skeptisk, men har faktiskt läst 50 sidor i den redan. Har den som badkarsbok, och alltså den verkar ju OKEJ ändå. Förutom att den börjar med en jävligt explicit våldtäktsscen. Kul.

6. His Dark Materials - Philip Pullman

Det här är ju en omläsning, men jag gav tillfälligt upp. Har ingen läsro alls för tillfället. Blä, vill bara orka läsa, är det så mycket begärt?!

7. The Walled City - Ryan Gaudin

8. Messenger of Fear - Michael Grant

9. Daughters Unto Devils - Amy Lukavics

Dessa tre (alltså nr 7, 8 och 9) är sådana jag tagit kort på på jobbet för att de har tilltalande omslag. Ni får klicka er in på länkarna för att se eftersom jag inte orkar lägga in bilderna. Sorrynotsorry.

10. Mind the Gap

Tror det var Miriam som pratade om den här på vår senaste bokcirkel. Tyckte den verkade och bra och gillade omslaget!

Vad säger ni, något ni tycker jag ska gå på först?

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg