Varför jag har noll koll på vårutgivningen

07:30

Hörni, känns det inte SÅ JÄVLA SKÖNT att ledigheterna är över? Att få normal struktur på vardagen igen (alltså jag har inte orkat tänka längre än 24 timmar framåt på typ en månad, så känns för jäkla bra) och att kunna ta itu med vardagstjafset. Trots att jag har världens värsta tenta framför mig den här veckan känns det märkligt skönt att "äntligen" kunna ägna några timmar i skolan till att bara kunna sitta och nöta. Alla saker som jag skjutit upp till vardagen börjar igen kan jag ta itu med nu. Men det här var inte det jag skulle pladdra om, utan följande:

Varför vårutgivningen gått mig helt förbi:


1. För att jag jobbat och pluggat mig själv till döds. Har inte haft tid att ha koll på något annat.
2. För att jag är... Märkligt ointresserad. 
3. För att jag inte ens kan se en framtid bortanför den här helveteshemtentan (största anledningen).

Men ibland händer det ju att någon kommenterar: "Det ska bli kul att se vad du tycker om xx" eller liknande. Så vi gör helt enkelt såhär: HIT ME. Vad vill NI att jag ska tycka saker om i vår? Vad är ni själva intresserade av?

Du kanske också gillar

6 kommentarer

 1. De böcker jag ser extra mycket fram emot ur den svenska vårutgivningen är En Annan av David Levithan, Glastronen av Sarah J. Maas, Dumplin' av Julie Murphy och Den Kallaste Flickan I Coldtown av Holly Black. Kanske någon som intresserar dig också... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, men Levithan såklart! Dumplin' har jag också skrivit upp :) kom också på att tredje Grisha-boken kommer på svenska också.

   Radera
 2. Jag ser *förutom de Bokentusiasten nämnde här ovan* fram emot Vattnet drar av Madeleine Bäck och Du, bara av Anna Ahlund :) plus säkert en hel del andra men det var de jag kom på nu :)

  SvaraRadera
 3. Nu är ju mitt tips från 2014, men "This one summer" av kusinerna Mariko och Jillian Tamaki är en superbra graphical novel, så det skulle vara kul att se vad du tycker om den.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, den har jag sneglat på många gånger i bokhandeln. Så den kanske det blir!

   Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg