Kylo Ren

10:13

I fredags var jag på bio för andra gången den här veckan (Deadpool i måndags) och såg Star Wars – för andra gången. Kan meddela att den definitivt var lika bra som första gången. Enda problemet var att jag sover så dåligt just nu och hade seriösa problem med att hålla mig vaken. Men det var alltså inte filmens fel, utan mitt. Tror för övrigt att det måste få bli en tredje gång med SW också... Well, IMAX ffs.

Såg den då alltså med jobbet, och det är en av de bästa förmånerna med att jobba på en nördig arbetsplats. Bjuden på bio – hallå awesome! I ALLA FALL. De flesta av oss hade ju då redan sett den innan, så vi pratade lite om youtube-klipp och sånt. Jag missar ju allt på youtube, och hade därmed missat det här helt fantastiska:



Nä, nu ska jag fortsätta den här söndagen med att äta överbliven (vegansk!!! <3) tiramisu-mousse framför Top Model. Trevlig söndag på er!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg