Mina favoritbloggar

07:30

Gudars vad skönt att aktiviteten på bloggen är högre den här veckan. Trodde fasen ni hade övergivit mig förra veckan, men det verkar bara ha varit något tekniskt strul. Hade nämligen färre sidvisningar varje dag än vad jag brukar ha en icke bloggande dag (!!!). Och hur dåligt jag än bloggar i så brukar det liksom alltid vara lite mer på bloggande dagar. Menmen, nu är vi uppe på normala nivåer igen (eller alltså jag har fortfarande inte vant mig vid den nivå sidvisningarna legat på resten av det här året – förutom förra veckan alltså. Kunde bara ha drömt om det för ett år sedan) och ni kommenterar igen. Alles gut, med andra ord. Eller det klart ni FÅR kommentera mer. Jättegärna. Men jag tänker inte tvinga er.

Nåja. På schemat idag står mina favoritbloggar. Det blir alltså inte mina favorit-bokbloggar. Känns som att den här bloggvärlden är för liten för att lista sina favoriter... Heh. I övrigt följer jag mest modebloggar och livstilsbloggar tror jag. Ett par skönhetsbloggar och någon matblogg. Ehm, inser att det i princip bara blev just modebloggar/livstilsbloggar på denna lista, men det är liksom sånt jag uppskattar mest. Hämtar inte speciellt mycket matinspiration från internet, utan mer från böcker och magasin. Skönhetsbloggare... alltså jag gillar ju sånt, men tycker mest om att titta på bilder, så följer folk på insta istället :)

Insåg dock när jag gjorde den här listan: Bloggarna jag följer är så otroligt vita?! Alltså jag borde verkligen försöka få in mer variation i mitt bloggläsande. Ni får supergärna tipsa om era favoritbloggar i kommentarsfältet!


A Clothes Horse

Den här personen har inte bara en helt fantastisk klänningssamling, utan älskar också rävar (precis som undertecknad), har blått hår och verkar bo i en miljö som är så fin att det typ gör ont i ögonen.


Amy Flying A Kite

Den här bloggen har jag precis börjat följa, men eftersom jag faller för outfit-bilder tagna i naturen, mörkgrönt och dubbelknäppta rockar hamnade den omedelbart bland mina favoriter.


Elsa Billgren

Elsa Billgren har den senaste tiden seglat upp till att vara en av mina absoluta favoriter när det gäller bloggar (TROTS att hon är gravid. I vanliga fall brukar jag avfölja bloggare när de blir gravida, pga gravid-och-bebis-snack = snoozefest). Förut har det varit en sån här blogg som jag haft ett på-och-av-förhållande med. Men hon har ju då finast klänningar, äter sjukt aptitlig mat och bor i en lägenhet jag vill bo i. Dessutom skriver hon texter som är otroligt behagliga att läsa på något vis.


Isabelle Pedersen

Jag trillade in på Isabelles blogg precis när hon meddelat att hon skulle flytta till Östersund, och kände att det är så himla nice att inte läsa en massa Stockholms-bloggar. Och jag gillar Östersund. Och Isabelle tar superfina bilder och har ytterst trevlig smak!


Jag Lever

Jag Lever är INTE en svensk blogg – den råkar bara vara skriven av en person som älskar Sverige och har valt ett svenskt bloggnamn! Hennes klädsmak är pretty amazing och lika varierande som min egen. Älskar att hon har rutig skjorta och jeans en dag och tyllklänning en annan.


JennifHsieh

Det jag gillar mest med Jen är att se att hon faktiskt återanvänder plagg. Känns som att så många modebloggare har olika plagg varje dag och aldrig återanvänder. Jag GILLAR att det liksom märks att det är en vanlig person. Plus att just Jen är supergullig och har bra smak dessutom!


Larkspur Vintage

Alltså vill bli kompis med den här personen typ orimligt mycket – 100% baserat på hennes klädstil.


Le Happy

Om jag fick kopiera en persons stil och känna mig hemma i den skulle det vara Luas. Hon blandar hårt och mjukt, skinnjackor med spets och är alltid helt sanslöst snygg.


Polichinelle

Det här är min absoluta favoritblogg just nu av flera anledningar: 1. Hardcore och koriander – jag menar hur bra kan en person bli egentligen? Hon har också ungefär samma relation till kaffe som jag har. 2. Malmö. 3. Vi känner varandra genom ett internetforum och pratade redan för ett år sedan om att starta ett punkband när vi bor i samma stad. Bara det är ju en jävligt bra anledning till att längta efter Malmö. Dessutom: Så himla "vanlig" (på ett positivt sätt) och bra person som en kan relatera till, istället för proffsbloggare som liksom gör det som sitt jobb, aldrig använder samma plagg två gånger och alltid äter mat som är stylad till tusen.


Sandra Beijer

Tror inte ens det behövs några kommentarer här. Sandra Beijer är ju då alla nittiotalisters internet-storasyster med impeccable klädsmak.


Thunder & Threads

Leanne känns som en stilmässigt väldigt typisk nittiotalist, med lagom delar grunge, 70-tal och punk. Med andra ord: väldigt nice.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg