OMG oh yes!!!!

08:22

Jag blev in-sms:ad på jobb igår kl 8.05, därav tystnaden. Och sen hade jag bokcirkel och sen var jag tröttis när jag kom hem, så ofc har jag inte hunnit blogga till idag heller...

Men vill bara säga detta:
NYTT CREEPYPODDENAVSNITT IGÅR JAG DÖR SÅ JÄVLA FANTASTISKT. Och ja, jag missade det eftersom jag var så upptagen och varken kollade facebook eller bloggar igår. Men så härligt att fundera på om jag ska lyssna på det på väg till jobbet eller på lunchen... Hm. Tror jag kommer få svårt att vänta faktiskt.

I alla fall, jag hänger i bokhandeln idag och imorgon, så vill ni kommer förbi och säga hej är ni väldigt välkomna! :)

Och för övrigt: Ja, snart kommer en recension. Jag vågar inte lova att den kommer imorgon, men förhoppningsvis den här veckan. Och ett annat vettigt bokrelaterat inlägg. Och kanske en recension till. Lovar att det kommer en recension, ett vettigt inlägg och KANSKE en recension till. Snart.  Inom de närmsta två veckorna. Ok?

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg