OMG oh yes!!!!

08:22

Jag blev in-sms:ad på jobb igår kl 8.05, därav tystnaden. Och sen hade jag bokcirkel och sen var jag tröttis när jag kom hem, så ofc har jag inte hunnit blogga till idag heller...

Men vill bara säga detta:
NYTT CREEPYPODDENAVSNITT IGÅR JAG DÖR SÅ JÄVLA FANTASTISKT. Och ja, jag missade det eftersom jag var så upptagen och varken kollade facebook eller bloggar igår. Men så härligt att fundera på om jag ska lyssna på det på väg till jobbet eller på lunchen... Hm. Tror jag kommer få svårt att vänta faktiskt.

I alla fall, jag hänger i bokhandeln idag och imorgon, så vill ni kommer förbi och säga hej är ni väldigt välkomna! :)

Och för övrigt: Ja, snart kommer en recension. Jag vågar inte lova att den kommer imorgon, men förhoppningsvis den här veckan. Och ett annat vettigt bokrelaterat inlägg. Och kanske en recension till. Lovar att det kommer en recension, ett vettigt inlägg och KANSKE en recension till. Snart.  Inom de närmsta två veckorna. Ok?

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg