Hur kan det vara så svårt?

14:32

Alltså vad sjutton, jag sitter här och försöker krysta fram en recension till imorgon, och det verkar som att jag glömt hur en gör när en skriver en recension? Hur kan det vara så svårt egentligen att formulera tankarna?! Snart slutar det i en lista med plus och minus istället... Blir galen på att jag inte vet var jag ska börja. När jag skriver uppsats så skriver jag ju ner ALLT jag tänker i lösryckta meningar, och tar dem sedan och utvecklar dem. Det här borde jag ju rimligtvis kunna applicera på recensionsskrivande också...


Det blir dessutom svårare av att jag måste lyssna på musik samtidigt. Min granne på övervåningen... gör något som resulterat i ett rytmiskt dunkande i nu prick tio minuter. Tror INTE de har sex, för det har varit prick samma rytm i tio minuter. Men vad annat än sex skulle försvara att den som gör något inte gör paus när saker trillar i golvet? Jag har i alla fall svinsvårt för ljud som upprepar sig på det här sättet, så musik it is. Passar på att lyssna på The Growlers (ni vet bandet jag fell in love med i somras?) senaste EP (som jag av okänd anledning totalt missat) (ah, för att jag inte följer dem såg jag nu. Vem är jag ens?!). Den är så bra att jag vill brista ut i spontangråt ibland, så jag dör ju knappast. Älskar det här bandet så mycket.

Ok, tog ur hörlurarna nu, och det har slutat. Inga fler ursäkter att inte skriva klart den där recensionsjäveln då.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg