Hur kan det vara så svårt?

14:32

Alltså vad sjutton, jag sitter här och försöker krysta fram en recension till imorgon, och det verkar som att jag glömt hur en gör när en skriver en recension? Hur kan det vara så svårt egentligen att formulera tankarna?! Snart slutar det i en lista med plus och minus istället... Blir galen på att jag inte vet var jag ska börja. När jag skriver uppsats så skriver jag ju ner ALLT jag tänker i lösryckta meningar, och tar dem sedan och utvecklar dem. Det här borde jag ju rimligtvis kunna applicera på recensionsskrivande också...


Det blir dessutom svårare av att jag måste lyssna på musik samtidigt. Min granne på övervåningen... gör något som resulterat i ett rytmiskt dunkande i nu prick tio minuter. Tror INTE de har sex, för det har varit prick samma rytm i tio minuter. Men vad annat än sex skulle försvara att den som gör något inte gör paus när saker trillar i golvet? Jag har i alla fall svinsvårt för ljud som upprepar sig på det här sättet, så musik it is. Passar på att lyssna på The Growlers (ni vet bandet jag fell in love med i somras?) senaste EP (som jag av okänd anledning totalt missat) (ah, för att jag inte följer dem såg jag nu. Vem är jag ens?!). Den är så bra att jag vill brista ut i spontangråt ibland, så jag dör ju knappast. Älskar det här bandet så mycket.

Ok, tog ur hörlurarna nu, och det har slutat. Inga fler ursäkter att inte skriva klart den där recensionsjäveln då.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg