Nej, det är inte ni som behöver nya glasögon

23:57

Jag har stört mig på skiiiiitlänge att texten på min blogg är så stor och så jobbig att läsa, vilket ju helt klart är ett minus när en vill skriva lite längre inlägg. Dessutom ser det ut som att inläggen liksom är fem mil långa, vilket ju kan vara lite avskräckande. Och det här med serifer. Det gör sig ju helt enkelt inte på skärm. As you can see blev texten i sidan och kommentarerna plutteliten, och det ska jag lösa en dag som inte är idag.

Men eftersom jag är så pass ödmjuk som jag är tänker jag rådfråga lite: Tycker ni det är läsvänligt nu? Det jag gjort är alltså att byta typsnitt till en sans-serif, gjort texten ett par storlekar mindre samt minskat radavståndet ett par storlekar. OBS på att jag inte kommer dra upp storleken på texten. Så långt tänker jag inte sträcka mig. Ni får för fan ctrl-plussa i så fall. Eller cmd-plussa om ni är fancy pants. Jag får för fan ctrl-minusa på vissa jäklar bloggar så jag inte ska få ont i ögonen av att läsa så stor text.

Har för övrigt aldrig tänkt på förrän nu att jag matchat in bilden på mig själv så himlarns bra färgmässigt? Vit skjorta med grå katter, svart kofta och orange hår. Vitt, grått, svart och orange på bloggen.

(Ja, det är sånt här jag gör klockan fem i tolv på natten. Ja, jag har till och med druckit ett glas vin. Jag är student. Jag är dekadent och gör vadfan jag vill)

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg