Nej, det är inte ni som behöver nya glasögon

23:57

Jag har stört mig på skiiiiitlänge att texten på min blogg är så stor och så jobbig att läsa, vilket ju helt klart är ett minus när en vill skriva lite längre inlägg. Dessutom ser det ut som att inläggen liksom är fem mil långa, vilket ju kan vara lite avskräckande. Och det här med serifer. Det gör sig ju helt enkelt inte på skärm. As you can see blev texten i sidan och kommentarerna plutteliten, och det ska jag lösa en dag som inte är idag.

Men eftersom jag är så pass ödmjuk som jag är tänker jag rådfråga lite: Tycker ni det är läsvänligt nu? Det jag gjort är alltså att byta typsnitt till en sans-serif, gjort texten ett par storlekar mindre samt minskat radavståndet ett par storlekar. OBS på att jag inte kommer dra upp storleken på texten. Så långt tänker jag inte sträcka mig. Ni får för fan ctrl-plussa i så fall. Eller cmd-plussa om ni är fancy pants. Jag får för fan ctrl-minusa på vissa jäklar bloggar så jag inte ska få ont i ögonen av att läsa så stor text.

Har för övrigt aldrig tänkt på förrän nu att jag matchat in bilden på mig själv så himlarns bra färgmässigt? Vit skjorta med grå katter, svart kofta och orange hår. Vitt, grått, svart och orange på bloggen.

(Ja, det är sånt här jag gör klockan fem i tolv på natten. Ja, jag har till och med druckit ett glas vin. Jag är student. Jag är dekadent och gör vadfan jag vill)

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg