Om mig

12:00

Hallå jag tänkte på en grej! Jag har ju en liten flik högst upp i menyn som heter Om mig där jag skriver vem jag är och sånt. Den uppdaterar jag ju lite då och då när jag känner för't – senast för några veckor sedan. MEN ni som är gamla trogna läsare klickar er förmodligen inte in där speciellt ofta. Och då går ni ju miste om saker ni kanske vet eller inte vet om mig. Såhär ser det i alla fall ut just nu:

Jag som skriver den här bloggen 
heter Anna Lagerqvist.
är 23 år gammal.
läser sedan HT15 till en master i littvet.
jobbar ibland på SF-bokhandeln i Stockholm.
bor med en sambo och en katt och ett piano och för få bokhyllor.
längtar efter en hund.
har ett väldigt passionerat förhållande till hamburgare, koriander och öl.

Jag tror på att
djur är kompisar och inte mat.
katten Katniss är min bästa kompis i livet.
en aldrig behöver bli vuxen och därmed får tramsa hur mycket som helst.
skjortor är världens bästa plagg.
en aldrig behöver ha tråkigt så länge en har en bok.
patriarkatet kan (och bör) krossas.
musik är bättre ju skränigare den är.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg