Om mig

12:00

Hallå jag tänkte på en grej! Jag har ju en liten flik högst upp i menyn som heter Om mig där jag skriver vem jag är och sånt. Den uppdaterar jag ju lite då och då när jag känner för't – senast för några veckor sedan. MEN ni som är gamla trogna läsare klickar er förmodligen inte in där speciellt ofta. Och då går ni ju miste om saker ni kanske vet eller inte vet om mig. Såhär ser det i alla fall ut just nu:

Jag som skriver den här bloggen 
heter Anna Lagerqvist.
är 23 år gammal.
läser sedan HT15 till en master i littvet.
jobbar ibland på SF-bokhandeln i Stockholm.
bor med en sambo och en katt och ett piano och för få bokhyllor.
längtar efter en hund.
har ett väldigt passionerat förhållande till hamburgare, koriander och öl.

Jag tror på att
djur är kompisar och inte mat.
katten Katniss är min bästa kompis i livet.
en aldrig behöver bli vuxen och därmed får tramsa hur mycket som helst.
skjortor är världens bästa plagg.
en aldrig behöver ha tråkigt så länge en har en bok.
patriarkatet kan (och bör) krossas.
musik är bättre ju skränigare den är.

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg