Vad jag sjungit på de två senaste veckorna

12:00

Mitt huvud är som en radio, fast jag lyssnar på ca 10 kanaler samtidigt. Jag har ett konstant brus, och en liten del av det bruset är konstant musik. Jag har i princip _alltid_ en låt som spelas i huvudet. Ibland jobbigt, ibland roligt. Så här kommer en liten lista över bredden på min repertoar. Det vill säga, låtar eller sånger som spelats de två senaste veckorna.


♬ Servants of Death (Refused)
♬ Min soldat (Nils Perne)
♬ Det gåtfulla folket (Beppe Wolgers & Olle Adolphson)
♬ Luciasång (ni vet den som går "Nu vaknen och glädjens Lucia är här..." osv)
♬ Gay Thoughts (The Growlers)
♬ Mitt eget land (Beppe Wolgers & Olle Adolphson)
♬ Gun (CHVRCHES)
♬ Det gör ont (Lena Ph)
♬ 1ére Gymnopédie (Erik Satie) (denna försöker jag lära mig på piano nu!)
♬ Code of the Road (Danko Jones)
♬ Var är Oskar? (Gullan Bornemark)
♬ Sudda Sudda (Gullan Bornemark)
♬ För kärlekens skull (Ted Gärdestad)
♬ Stairway to Heaven (Led Zeppelin)
♬ Colors of the Wind (Pocahontas)
♬ Del av din värld (Lilla Sjöjungfrun)

ETT LITET URVAL. OBS på att en hinner sjunga mycket mer på två veckor. Men jag kan väl inte komma ihåg ALLT heller. Men serni vilken bredd eller! Alltså från hardcore till 40-tals-schlagers (älskar för övrigt Min soldat), till barnsånger, till Lucia-sånger, till klassiskt, till electro, till Disney, till klassisk rock, till... Under tiden jag skrivit det här inlägget har jag hunnit sjunga ytterligare tio sånger i huvudet.

Äsch, trevlig helg! Jag ska se Civil War idag. Mvh peppast_i_stan_93.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Min alarmmelodi låter som "All I want for christmas is you", det händer att den hänger med några timmar in på dagen...

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg