Vad jag sjungit på de två senaste veckorna

12:00

Mitt huvud är som en radio, fast jag lyssnar på ca 10 kanaler samtidigt. Jag har ett konstant brus, och en liten del av det bruset är konstant musik. Jag har i princip _alltid_ en låt som spelas i huvudet. Ibland jobbigt, ibland roligt. Så här kommer en liten lista över bredden på min repertoar. Det vill säga, låtar eller sånger som spelats de två senaste veckorna.


♬ Servants of Death (Refused)
♬ Min soldat (Nils Perne)
♬ Det gåtfulla folket (Beppe Wolgers & Olle Adolphson)
♬ Luciasång (ni vet den som går "Nu vaknen och glädjens Lucia är här..." osv)
♬ Gay Thoughts (The Growlers)
♬ Mitt eget land (Beppe Wolgers & Olle Adolphson)
♬ Gun (CHVRCHES)
♬ Det gör ont (Lena Ph)
♬ 1ére Gymnopédie (Erik Satie) (denna försöker jag lära mig på piano nu!)
♬ Code of the Road (Danko Jones)
♬ Var är Oskar? (Gullan Bornemark)
♬ Sudda Sudda (Gullan Bornemark)
♬ För kärlekens skull (Ted Gärdestad)
♬ Stairway to Heaven (Led Zeppelin)
♬ Colors of the Wind (Pocahontas)
♬ Del av din värld (Lilla Sjöjungfrun)

ETT LITET URVAL. OBS på att en hinner sjunga mycket mer på två veckor. Men jag kan väl inte komma ihåg ALLT heller. Men serni vilken bredd eller! Alltså från hardcore till 40-tals-schlagers (älskar för övrigt Min soldat), till barnsånger, till Lucia-sånger, till klassiskt, till electro, till Disney, till klassisk rock, till... Under tiden jag skrivit det här inlägget har jag hunnit sjunga ytterligare tio sånger i huvudet.

Äsch, trevlig helg! Jag ska se Civil War idag. Mvh peppast_i_stan_93.

Du kanske också gillar

1 kommentarer

  1. Min alarmmelodi låter som "All I want for christmas is you", det händer att den hänger med några timmar in på dagen...

    SvaraRadera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg