5 saker jag gillar

10:26

Hörni det är FREDAG! Eftersom jag tillbringade veckans tre första dagar med att ligga i soffan och ha ångest och har deadline på en hemtenta på måndag har jag ju ingen helg att tala om... Men det innebär ju ändå att en får dricka öl och äta chips framför en film ikväll. Och dricka ett glas vin medan en skriver sin hemtenta. Dope! I alla fall! Här kommer lite grejer jag gillar för tillfället! Puss!

1. Livsmedelsverket lanserar en ny tallriksmodell
Mer grönsaker och baljväxter + mindre kött. Älskar att de bara går emot alla pro-köttisar. Jag har svårt att förstå hur man ens kan se djur som mat, känns så jäkla märkligt. Har några kompisar som gått tillbaka till att äta kött efter att ha varit veggisar, och jag förstår inte alls det. Vill tro att jag aldrig mer i mitt liv kommer äta kött.

2. Elsa Billgren växttipsar
Det här är ju då två hela veckor sedan, men det skiter väl jag i. Som jag skrev på instagram: Jag håller på att förvandlas till en crazy plant lady. Vilket är extra roligt eftersom jag inte kunde hålla en enda växt levande i mer än två veckor för fyra år sedan när vi flyttade in.

3. Bästa fredagspepp-skivan
Ok, det här är ett lyssningsmåste. Någonstans innan Green Day släppte 21st Century Breakdown hade de ett litet experimenterande sidoprojekt som heter Foxboro Hottubs. Vilket in fact är bättre än Green Day (och alltså jag älskar ju Green Day). Klicka på länken och lyssna på Spotify eller lyssna här nedanför:


4. En fin bild


5. Såhär vill jag klä mig just nu
Känner att jag ganska omgående behöver skaffa mig ett par ljusare blå/grå jeans. Källor hittas om du klickar på länken ovan! :) Och ja, jag gillar denim, ok.

Trevlig helg på er! Nästa vecka kommer jag bjuda på ett känt bloggkoncept och förhoppningsvis någon liten recension.

Du kanske också gillar

3 kommentarer

  1. åh hemtenta... sånt kan ju göra en tokig. Men hoppas du får en fin helg ändå oh kanske kan njuta av lite sol <3

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Får försöka skriva hemtenta på balkongen, så kanske jag kan få lapa lite sol samtidigt :) Och detsamma!

      Radera
  2. Har också extremt svårt att förstå hur man kan gå tillbaka och äta kött... skulle kännas så fel :(

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg