Good Night Stories for Rebel Girls

08:21

Omg, hon lever faktiskt! Jo, det gör jag. Det är bara mycket nu. Läget då? Jorå, det är nice. Jag jobbar på med uppsatsen, tog ledigt igår och bara hängde, fick dagens lektion flyttad till nästa fredag, ska se Wolfmother (<3333) ikväll och äter frukost och lyssnar på Veronica Maggios nya. Bäst hittills (har kommit till spår fem) tycker jag är Femton och Gjord av sten.

Egentligen hade jag tänkt blogga om en sådan här kickstarter-kampanj nu igen! Jag snubblade över den hos Isabelle McAllister och planerar definitivt att pytsa in lite pengar. Måste dock vänta till lön, eftersom ett tillskott till familjen gjort att jag är... jävligt fattig just nu (visar senare idag eller imorgon!).


Det är helt enkelt en sagobok som berättar om 100 fantastiska historiska kvinnor. De som på grund av patriarkatet utelämnades från historieböckerna, ni vet. En bok + målarbok kostar visserligen $45 inkl frakt till Sverige, men jag tycker fasen det är värt. De har jobbat med flera olika kvinnliga illustratörer också, så det är liksom winwin. Och illustrationerna är verkligen superfina.

Kampanjen hittar ni här.

Och nu har jag kommit till spår 8 på skivan. Alltså Verkligheten – så bra!

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Det låter som en strålande idé. Tack för tipset :)

    SvaraRadera
  2. Men gud vilken fin bok! Och smart och viktigt idé. Jag gillar hittills mest Vi mot Värden på Maggios nya. Tycker den har sådan härlig sommarkänsla. Kram

    SvaraRadera

Instagram

Populära inlägg