Välkommen till familjen, lilla vän!

11:38

Ok, här kommer utlovad uppvisning, lite senare än tänkt! Tre skillnader jämfört med tidigare videobloggar: 1. Den är klippt. 2. Det är bättre ljud. 3. Jag har kunnat fixa vitbalansen. Topp – right?! Se videon för att få veta varför ;)

Igår hängde jag på Stockholm Internationella Seriefestival, kollade några programpunkter och ehm... Köpte lite grejer. Fastän det var 100% oplanerat eftersom jag precis ruinerat mig själv genom att köpa ovan uppvisade grej. Fick med mig Vi gör en viktig grej av Sara Hansson (den har jag redan läst <3), Palimpsest av Lisa Wool-Rim Sjöblom (detta var 100% Patrik Lundbergs fel, för jag och Victor skulle precis gå och käka när jag sprang på honom och han ba: "Men nu ska jag prata med Lisa Wool-Rim Sjöblom, då kan du ju inte gå", och jag ba: "Nähä, nä det kan jag ju inte *går och sätter mig*". Sen var jag ju förstås tvungen att köpa själva boken efteråt också), Kunskapens frukt av Liv Strömquist, Jag vill inte dö, jag vill bara inte leverera av Sara Granér och Det växer av Julia Hansen (denna var 90% baserat på att hon hade så otroligt snygg klädstil. Sorry, vet att jag är hemsk. Men OCH för att den lät bra när hon pratade om den). Är så pepp på alla!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg