Välkommen till familjen, lilla vän!

11:38

Ok, här kommer utlovad uppvisning, lite senare än tänkt! Tre skillnader jämfört med tidigare videobloggar: 1. Den är klippt. 2. Det är bättre ljud. 3. Jag har kunnat fixa vitbalansen. Topp – right?! Se videon för att få veta varför ;)

Igår hängde jag på Stockholm Internationella Seriefestival, kollade några programpunkter och ehm... Köpte lite grejer. Fastän det var 100% oplanerat eftersom jag precis ruinerat mig själv genom att köpa ovan uppvisade grej. Fick med mig Vi gör en viktig grej av Sara Hansson (den har jag redan läst <3), Palimpsest av Lisa Wool-Rim Sjöblom (detta var 100% Patrik Lundbergs fel, för jag och Victor skulle precis gå och käka när jag sprang på honom och han ba: "Men nu ska jag prata med Lisa Wool-Rim Sjöblom, då kan du ju inte gå", och jag ba: "Nähä, nä det kan jag ju inte *går och sätter mig*". Sen var jag ju förstås tvungen att köpa själva boken efteråt också), Kunskapens frukt av Liv Strömquist, Jag vill inte dö, jag vill bara inte leverera av Sara Granér och Det växer av Julia Hansen (denna var 90% baserat på att hon hade så otroligt snygg klädstil. Sorry, vet att jag är hemsk. Men OCH för att den lät bra när hon pratade om den). Är så pepp på alla!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg