Grattis till mig på dagen

19:47

Ok, idag hade jag tänkt att jag skulle skriva något lite snitsigt inlägg – för jag har inte glömt, jag vet precis vad det är för dag. Men den här veckan blev alls inte som jag hade tänkt mig, utan förjävla mycket sämre. Så jag tänker skjuta upp firandet av den här dagen till nästa vecka eller så när det känns lite bättre. Det är alltså precis ett år sedan jag postade det här:


Ok, idag för ett år sedan började jag gilla Neil Gaiman. Tror jag ska fira med att köpa en Gaiman-bok på jobbet imorgon.

Nu ska jag åka och lämna kattskrutten hos Victors föräldrar och sen åka hem och packa min lilla weekend-väska. Åker nämligen till Victor imorgon. Han har varit bort i mindre än en vecka och jag håller redan på att dö, så det blir bra.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Åh! Grattis till Neil Gaiman-dagen :) Undrar om jag också får fira det genom att köpa en Gaimanbok? /En som inte borde köpa böcker ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart! Det borde ju helt klart vara en nationell högtid att Sveriges sista bokbloggare börjat gilla Neil Gaiman!

      Radera

Instagram

Populära inlägg