Grattis till mig på dagen

19:47

Ok, idag hade jag tänkt att jag skulle skriva något lite snitsigt inlägg – för jag har inte glömt, jag vet precis vad det är för dag. Men den här veckan blev alls inte som jag hade tänkt mig, utan förjävla mycket sämre. Så jag tänker skjuta upp firandet av den här dagen till nästa vecka eller så när det känns lite bättre. Det är alltså precis ett år sedan jag postade det här:


Ok, idag för ett år sedan började jag gilla Neil Gaiman. Tror jag ska fira med att köpa en Gaiman-bok på jobbet imorgon.

Nu ska jag åka och lämna kattskrutten hos Victors föräldrar och sen åka hem och packa min lilla weekend-väska. Åker nämligen till Victor imorgon. Han har varit bort i mindre än en vecka och jag håller redan på att dö, så det blir bra.

Du kanske också gillar

2 kommentarer

  1. Åh! Grattis till Neil Gaiman-dagen :) Undrar om jag också får fira det genom att köpa en Gaimanbok? /En som inte borde köpa böcker ;)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Självklart! Det borde ju helt klart vara en nationell högtid att Sveriges sista bokbloggare börjat gilla Neil Gaiman!

      Radera

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg