Mina sommarplaner

07:30

Alltså kan vi först prata om att fjärde säsongen av Orange is the New Black släpptes i fredags, jag har jobbat fredag-söndag och ändå bara har två avsnitt kvar?! Dör krisdöden här ju. TVÅ AVSNITT KVAR!!!!

Aja, den här veckan ska jag verkligen verkligen försöka jobba med min uppsats. Funderar på att lämna katten hos svärföräldrarna och åka ut till min mamma och lugnet och hundarna och hänga på altanen och skriva. Vi får se vad som händer helt enkelt. Men jag hittade i alla fall den här listan hos Sandra och tänkte att den ju var kul!

Mina planer för sommaren:

Har inte speciellt mycket planer, men ska skriva klart min uppsats, jobba, gifta mig och åka till Östersund. Om pengarna mot förmodan räcker kanske vi försöker komma iväg på en resa. Men det ser mörkt ut. 

Hur länge ska du vara ledig?
Ledig?! PFFFF. Sex dagar vecka 28 och fyra dagar vecka 30. That's it. 

Vad ser du mest fram emot?
16 juli. För då gifter vi oss. Och att få komma tillbaka till Östersund. Längtar efter sommar-Östersund – världens vackraste utsikt, fjällen en ser från mitt i stan, krogstråket, att det aldrig blir mörkt och att promenera hem från Yran-efterfesten vid fem på morgonen. Och att inte en enda gång behöva prata om mina ambitioner i livet. Victors farfar säger varje gång jag är där att jag kommer med solen till Östersund, så jag räknar kallt med det den här gången också.

Vad kommer du köpa inför semestern?
Har redan köpt en del serier och sånt jag tänkt läsa. Och ett par nya shorts. Jag hade velat köpa nya möbler till balkongen. Men som sagt: pengar pengar pengar. Har vi inte i överflöd atm.

Kommer du bli brun?
HAHAHAHA nej?! Har ni sett mig eller? Jag går från blåtonad till mjölk med en skvätt kaffe i. 

Vad kommer du äta?
Förhoppningsvis grillade champinjoner. Och glasnudelsallad. Min bästa sommarmat!

Vad kommer du dricka?
Mojitos, Mexican Mule, Sprite Mynta med massor av is (ja, jag gillar lime och mynta ok), islatte på soja med vanilj från Espresso House och amerikanska ipor. 

Vad kommer du läsa?
Den här frågan la jag till själv eftersom det här ändå är en bokblogg! Just nu läser jag Mats Strandbergs Färjan och är sugen på mer skräck, men vet inte riktigt vad. Har mycket serier att läsa, till exempel Harrow County, Descender vol 2 och Gotham Academy! Och så känner jag att det är dags att återvända till Neil Gaiman. Köpte Neverewhere innan jag åkte till Gävle.

Vad kommer du ha på dig?
Midi-kjol med fickor och randig tröja. Alternativt shorts, linne och kimono. Alternativt baseball-tröja och mörkröda Old Skool-Vans för svalare dagar. 

Det här lyssnar jag på i sommar:
Grateful Dead, First Aid Kit, Rodriguez, Joni Mitchell, Neil Young, The Band, Carole King och George Harrison. Eller ah, allt som ligger i den här spellistan. Går tydligen i cirklar gällande mitt musiklyssnande, för det här är typ prick den typen av musik jag lyssnade på för två år sedan. Tror det är något med Östersund och kimonor och att lyssna på musik med mer folk-toner. Återkommer till allt den här sommaren liksom. Skyller lite på att jag sträckkollade på Freaks and Geeks också (och älskade???? <333) och hittade tillbaka till Grateful Dead, vilket alltså = bästa bandet.

Hur kommer du att göra dig illa?
På alla möjliga sätt... Mvh har permanenta blåmärken runt knäna (alltså det är typ ett under att jag hittills i mitt liv inte brutit något? Pepparpeppar). Men troligtvis kommer jag få en hel del papercuts, blåmärken och rivsår på armarna, samt dra ner scannern i kassan på foten minst en gång i veckan. 

Vad oroar du dig för?
Att inte bli klar med min uppsats och att inte ha något att göra i höst. 

Hur kommer du minnas din semester sen i september?
Förmodligen som sommaren då vi gifte oss och var kärare än vi varit hittills + den varma känslan i magen av att den här relationen bara blir bättre och bättre. Fortfarande. Tio år senare liksom. Alltså hur kan det ens vara tillåtet att få såhär mycket fjärilar i magen när en tänker på en person liksom? <3

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg