Ett nytt bottennapp

09:16

Okej. Jag insåg just att AUGUSTI ÄR SLUT. Och att jag hann läsa två böcker. Ja, TVÅ. Kan någon tala om för mig vad som fucking händer??? Eller varför läsning INTE händer? 


Nu håller jag i alla fall på att läsa en efterlängtad goding som släpps först på lördag! Jag ska nämligen skriva om den till en månadstext på jobbet. Det är lite som Beedle the Bard fast för en annan serie än just Harry Potter. Den som gissar rätt på bok får virtuella kakor. Den som inte gissar rätt får också virtuella kakor pga that's just how internet works, honey.

I alla fall: kan vi återgå? Jag har såååå mycket böcker hemma nu som jag vill läsa och blogga om (eftersom jag vill tro att de är bra och eftersom jag inte sett någon som bloggat om dem. Blir alltid pepp på att blogga om bra böcker som ingen annan bloggat om bara för att det är så kul att få lyfta fram bra böcker!). Så varför kan jag liksom inte komma in i en bok? Det slutar med att jag lyssnar på poddar och spelar mobilspel/Sims istället för att läsa böcker... Vi fick en Apple TV i bröllopspresent och det är ca det sämsta som hänt mig, eftersom det går att lyssna på poddar direkt i högtalarsystemet hemma utan att tjuvkoppla telefonen (ja, någon gång ska vi skaffa bluetooth-högtalare. Någon gång). Sämst. 

Men okej, vilket år som helst ska jag tycka det är kul att läsa igen. Snart. Snart snart. 

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg