Ett nytt bottennapp

09:16

Okej. Jag insåg just att AUGUSTI ÄR SLUT. Och att jag hann läsa två böcker. Ja, TVÅ. Kan någon tala om för mig vad som fucking händer??? Eller varför läsning INTE händer? 


Nu håller jag i alla fall på att läsa en efterlängtad goding som släpps först på lördag! Jag ska nämligen skriva om den till en månadstext på jobbet. Det är lite som Beedle the Bard fast för en annan serie än just Harry Potter. Den som gissar rätt på bok får virtuella kakor. Den som inte gissar rätt får också virtuella kakor pga that's just how internet works, honey.

I alla fall: kan vi återgå? Jag har såååå mycket böcker hemma nu som jag vill läsa och blogga om (eftersom jag vill tro att de är bra och eftersom jag inte sett någon som bloggat om dem. Blir alltid pepp på att blogga om bra böcker som ingen annan bloggat om bara för att det är så kul att få lyfta fram bra böcker!). Så varför kan jag liksom inte komma in i en bok? Det slutar med att jag lyssnar på poddar och spelar mobilspel/Sims istället för att läsa böcker... Vi fick en Apple TV i bröllopspresent och det är ca det sämsta som hänt mig, eftersom det går att lyssna på poddar direkt i högtalarsystemet hemma utan att tjuvkoppla telefonen (ja, någon gång ska vi skaffa bluetooth-högtalare. Någon gång). Sämst. 

Men okej, vilket år som helst ska jag tycka det är kul att läsa igen. Snart. Snart snart. 

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Etiketter

2:a VK 30 dagar A-Ö-boktaggen analys apokalyps att växa upp barn biografi Bokbloggsjerka Bokmässan 2014 boktips Böcker jag minns citat dagbok David Levithan Deliriumtrilogin design Divergent djurrätt droger drömmar dystopi döden Engelsfors-trilogin fakta fantasy/sf favoriter feminism film filosofi Finast i bokhyllan framtiden Fredagssvammel funderingar genus grekisk mytologi gråtvarning Harrow County Harry Potter Haruki Murakami hbtq hemlöshet historia humor Hungerspelen hänt på riktigt Ingrid Olsson intervju Jag är såld på Jandy Nelson jobba i bokhandel John Ajvide Lindqvist Joyce Carol Oates Kane-krönikan Kaosutmaningen 2015 katastrof klass klassiker Korpringarna krig kriminalitet Kurs i Biblioteksvett kärlek Lauren Oliver Legendtrilogin Leigh Bardugo listor litteraturvetenskap Lunar Chronicles lyssna Läser just nu magi magisteruppsats makt Marie Lu mat Melina Marchetta Miss Peregrine's Peculiar Children Mistborn mitt i-utvärdering mobbing mode musik mytologi Neil Gaiman Nick Hornby nordisk mytologi noveller Nytt i bokhyllan Olympens hjältar om mig omslag Patrik Lundberg PAX Percy Jackson Philip Pullman poddar politik psykisk sjukdom på engelska på svenska Rainbow Rowell Ransom Riggs rasifiering recension religion och existens Rick Riordan robotar rymden sagor samhällskritik sammanfattning serier sex Siri Pettersen skriva skriverier skräck språk Star Wars Stephen King Stockholm superkrafter syskon TBR The Grisha thriller Throwback Thursday Top Ten Tuesday true crime tv-serier Twilight ungdomar som får ligga ungdomar/YA utgivning utmaningar vampyrer Veronica Roth videoblogg vill läsa vuxna vänskap zombier ångest ångesthantering övernaturligt övervikt övrigt

Instagram

Populära inlägg