Jag har fortfarande ont i armen men wth

08:47

Okej, nu har jag varit hos en läkare som säger att jag fått en lättare inflammation i armen. Ej tunga lyft, men normalt användande framöver. Och i normalt användande ingår i allra högsta grad datorskrivande. Ska dock försöka lägga av med min icke-ergonomiska ställning då jag gärna halvligger i soffan med fötterna på bordet och datorn i knät och sen lutar mig lite mot vänsterarmen. Inte bra.


Vad som dock ÄR bra är ju att jag kan blogga igen! Sen vi hördes senast har inget kul hänt. Vi skulle ha folk på middag men Victor blev sjuk (jag gjorde sån jävla god vegansk oreo- och hasselnötscheesecake ändå bara för att jag verkligen hade sett fram emot middagen så mycket). Sen när helgen var slut blev jag sjuk. Och för 47 minuter sen var jag hos doktorn med armen. That's about it. Eller jag har läst klart Monstress också. Annars går det dåligt med läsningen. 

Men äsch, är påväg till jobbet och tänker nu plocka upp min lelle bok och läsa den. Ordentligt inlägg kommer imörgon. 

Puss!!!

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg