Om att sakna läsning och lite annat

20:08

Alltså den här veckan. Den här veckan. Jag har varit skittrött mer än halva veckan, jag har sörplat kaffe som aldrig förr. Men den här veckan har något hänt som inte hänt mig på tio månader: Jag har verkligen känt cravings efter att läsa. Äntligen. ÄNTLIGEN. Först ingenting på typ en månad, nu fyra böcker på en vecka – och ca 75% in i en femte. Det känns så skönt att vara tillbaka. Och det gör mig ju liksom mer pepp på att blogga också. Det här att jag inte längre tvingar mig att läsa, inte gör det per automatik. Det är skönt.

Något annat som är skönt är att jag faktiskt har fått ett vikariat på nästan ett år. Bara på 40%, men ni vet, det är ju höstlov (förlåt läslov) och julhandel och sånt. Och vad som händer nästa termin vet jag ju inte (har möjlighet att avbryta vikariatet om jag vill plugga då). Paniken inför vad som ska hända har liksom släppt, och nu tänker jag njuta som fan av 1. lediga helger (bc let's face it: en student är aldrig ledig. Vilket fan är skäl att gå in i väggen bara det) och 2. att löven börjar gulna och att det även när solen lyser finns ett litet litet stråk av kyla i luften.

Och den här helgen har vi tydligen carpat som fan, med allt en kan göra när en inte behöver sitta med näsan i böcker 24/7. Först lördag hemma hos min mamma på landet, mobilspel, bokläsning och hundgosning väldigt slött i soffan medan det är tyst så tyst och lätt att andas. Idag en Pokémon-runda med rejäla fynd (vi har världens bästa friluftsområde här med massor av Pokémon + stops längs vägen). Och nu luktar hela lägenheten kanel och ingefära för jag försöker göra eget äppelmos. Typ så.

Hur har era veckor varit?

Du kanske också gillar

0 kommentarer

Instagram

Populära inlägg